Volley League: Σοκαριστικός τραυματισμός του Νίκου Παλέντζα την ώρα που έκανε… μονόζυγο

Ο διαγώνιος του Παμβοχαϊκού και πρώην του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκος Παλέντζας παρακολούθησε τους αγώνες του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς από τον πάγκο αλλά και τα δημοσιογραφικά θεωρία εμψυχώνοντας τους συμπαίκτες του.

Αυτό που δεν ήταν γνωστό είναι ότι την περασμένη εβδομάδα τραυματίστηκε σοβαρά και θα χρειαστεί να κάνει θεραπεία τουλάχιστον δύο μήνες για να ξεπεράσει το κάταγμα κοπώσεως στο πόδι του. Για τον λόγο αυτό ο Παμβοχαϊκός απέκτησε τον Νίκο Ρουμελιώτη.

Πως όμως τραυματίστηκε; «Η εμπειρία του είναι σοκαριστική και σίγουρα δεν συμβαίνει συχνά, όμως, εάν συμβεί μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρό τραυματισμό πέρα από το κάταγμα κοπώσεως για αυτό και ο ίδιος αναγνωρίζει πως ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του», σχολιάζει το VolleyNews που αποκάλυψε την σχετική είδηση.

Ο Παλέντζας επιχείρησε να κάνει μονόζυγο σε ιδιωτικό χώρο και παρότι το μονόζυγο είχε καλή κατασκευή, εντούτοις δεν άντεξε το βάρος και την δύναμη που άσκησε ο αθλητής και έσπασαν οι μεγάλες βίδες που ήταν μέσα στον τοίχο και έπεσε κάτω με δύναμη. «Ηταν να συμβεί σε μένα. Ευτυχώς δεν έγινε καμια άλλη χειρότερη ζημιά. Θα δουλέψω και θα το ξεπεράσω», ήταν το σχόλιο του.