Volley League: Αναβάλλεται η πρεμιέρα! Mε ΑΕ Κομοτηνής-ΠΑΟΚ και τον Εθνικό να πηγαίνει(;) Χαλκίδα ξεκινά το πρωτάθλημα

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που μιλούσαν για αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Volley League, με την 1η αγωνιστική να μεταφέρεται εμβόλιμη στις 21 Νοεμβρίου και το πρωτάθλημα να ξεκινά στις 20 Οκτωβρίου κατευθείαν με την 2η αγωνιστική.

Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕ Κομοτηνής θα φιλοξενήσει τον κυπελλούχο και εκπρόσωπο της χώρας στο Τσάμπιονς Λιγκ ΠΑΟΚ ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα ταξιδέψει στην πρεμιέρα του στην Χαλκίδα για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ηρακλή.

Βέβαια για το τελευταίο κρατήστε μικρό καλάθι, καθώς ο Ηρακλής Χαλκίδας δεν είναι σίγουρο ακόμα ότι θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. Ωστόσο η αναβολή δίνεται ακριβώς για να μπορέσει να συμμετάσχει.

Οι άνθρωποι του Ηρακλή Χαλκίδας εμφανίστηκαν με δυο ώρες καθυστέρηση στην κρίσιμη συνεδρίαση της Λίγκας και ανέφεραν ότι κάνουν ύστατες προσπάθειες για να βρουν χρηματοδότηση, να καταθέσουν δελτία και να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Βάσει των λεγομένων τους, θα μπορέσουν να κατεβάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο αλλά για να συμβεί αυτό ζήτησαν διορία μιας εβδομάδας για να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα και να βγουν τα δελτία.

Η ΕΣΑΠ αποδέχθηκε το αίτημα, καθώς και οι περισσότερες άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Έτσι το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο αλλά το επόμενο από την 2η αγωνιστική.

Στην 2η αγωνιστική υπενθυμίζεται ότι η ΑΕ Κομοτηνής υποδέχεται στον ΠΑΟΚ ενώ θα έχουμε θρίλερ τις επόμενες μέρες για την τύχη του αγώνα Ηρακλής Χαλκίδας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Αν προλάβουν οι Ευβοιώτες τότε το ματς θα διεξαχθεί κανονικά. Σε διαφορετική περίπτωση ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα ξεκινήσει με ρεπό τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Volley League.