Ο πολυπράγμων Κούγιας! Πρόλαβε την ώρα του ματς να βγει (και) στον… Χατζηνικολάου για τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών!!! (+video)

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε λόγο για παράγκα στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Ξάνθης – Λάρισας, με ευθείες υπόνοιες ότι τα νηματά της κινεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Πιο πριν, στη διάρκεια του αγώνα, κατάφερε να εκδώσει δυο ανακοινώσεις που αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Λάρισας. Αλλά όχι μόνον αυτά.

Από το 43′ έφυγε από τον πάγκο της ΑΕΛ μαζί με τον Ζίζιτς που αποβλήθηκε για τα αποδυτήρια του γηπέδου της Ξάνθης και όλοι αναρωτήθηκαν που να πηγαίνει.

Λίγο μετά είχε βγει ζωντανά μέσω skype, προφανώς από τα αποδυτήρια του Xanthi FC Arena, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 που παρουσιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο Κούγιας μίλησε για την υπόθεση του καθηγητή των ΤΕΙ Σερρών και κατάφερε να τσακωθεί με τον εβρίτη δημοσιογράφο καθώς δεν ήθελε να δεχθεί ερωτήσεις αλλά μόνο να κάνει… διάγγελμα, όπως του ανέφερε και ο Χατζηνικολάου.

Δείτε το βίντεο με την παρουσία του πολυπράγμωνος Αλέξη Κούγια στο δελτίο του ΑΝΤ1 και σημειώστε ότι όλα αυτα έγιναν στο… ημίχρονο του ΑΟΞ – ΑΕΛ.