ΕΠΣ Θράκης: Επίδειξη δύναμης του ασταμάτητου Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στις Σάπες επί της Ελπίδας

 

Στo ντέρμπι της αγωνιστικής παρουσία 150 πέριπου φιλάθλων ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου έκανε επίδειξη δύναμης στις Σάπες και στο γήπεδο «Καλλιπάτειρα» και επιβλήθηκε άνετα της ανέτοιμης και με απουσίες Ελπίδας Σάπων με 0-3.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που μέχρι στιγμής φανταζει το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας έκανε το 2/2 και με 9-0 τέρματα παρά τις απουσίες Αντωνιάδη και Βιόπουλου, από την αρχή επεβαλλε τον ρυθμό του με την Ελπίδα να έχει παθητικό ρόλο. Το σκορ άνοιξε αφού πρωτα έχασε καποιες ευκαιρίες  στο 40′ Γιαννακιτσίδης αφού θα εκμεταλλευτεί την δυνατή συρτή σέντρα του Ρομπέρ και την αδρανεια της αμυνας και από κοντά θα κάνει το 0-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δευτερο μέρος  το σκηνικό δεν άλλαξε ο Ιασμος είχε την κατοχή της μπαλας με την Ελπίδα ελάχιστα να απειλεί με κάποια στημένα την εστια του Ντίντα, με τον Δραγανίδη από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννακιτζίδη με κεφαλια στο 55′ να κανει το 0-2 και να καθαρίζει τον ματς. Ωστόσο η φαση αυτή ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων οτι η μπάλα πέρασε πάνω απο το δοκαρι και όχι από καποιο κενό στα πάνω δίχτυα, με τον Χαμαλίδη και τους επόπτες του να παίρνουντην σωστη απόφαση και να κατοχυρώνουν το τέρμα.  To τελικό  0-3 διαμορφωσε σε αντεπίθεση ο Ρομπερ στο 87′ που νικησε τον Νταφόπουλο που είχε αντιακαταστήσει τον τραυματία Βλαδιμηρίδη.

ΕΛΠΙΔΑ ΣΑΠΩΝ (Χαριτόπουλος): Βλαδιμηρίδης (74′ Νταφόπουλος), Εμμανουήλ, Μπαμπούρης, Πριφτής Παναγιωτόπουλος, Φούντας (78′ Κουτεντάκης), Χαριτόπουλος, Καροτενούτο, Μπόζης, Γκέκας (63′ Βαιόπουλος), Καρανικόλαος (86′ Γεωργουσούλης)

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Μπαχαρίδης): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Κάρδαρης, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδιώτης, Τσιανάκας (82′ Χουσεΐν Σαλήμ), Γιαννακιτσίδης (90′ Μεμέτ Νετζατί), Καλογρανάς, Γκιρετλί Ναζήμ (46′ Ντεμερτσίδης), Δραγανίδης (77′ Μπίμπασι Αλή), Ρομπέρ.