Super League: Χωρίς Mπέρτο και με απουσίες αλλά με Μπαργκάν η 19αδα της Λάρισα για τον αγώνα με την Ξάνθη

 

Ολοκληρώθηκε σήμερα (7/10) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία της ΑΕΛ για το αυριανό (8/10 19:00 ΕΡΤ) εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη για την 6η αγωνιστική της Super League.

Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε και την αποστολή η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.  Στη Λάρισα έμεινε ο τιμωρημένος Μόρσι (κόκκινη στο ματς με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο), όπως και οι Μπέρτος, Τριποτσέρης, Γκόικοβιτς με τον Τζιανλούκα Φέστα να προτιμά πρόσωπα στην μεσοεπιθετική γραμμή αντί για το κέντρο της άμυνας.

Οι Χούμπτσεφ, Κάσσος, Φρίουι και Λεοζίνιο δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη ομάδα ενώ έμεινε εκτός αποστολής ο Γκέκας με τον Παϊτέρη να παίρνει θεση στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται και οι Νούνιτς, Χοτζάλιμ μετά από καιρό.

Αναλυτικά την αποστολή της ΑΕΛ αποτελούν οι Κρίστινσον, Παϊτέρης, Καρανίκας, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Ζίζιτς, Φατιόν, Μπάλλας, Μιλοσάβλιεβιτς, Κόεφ, Πίτι, Ντέλετιτς, Σαχίτι, Νούνιτς, Κούνιτς, Ακόστα, Μπαργκάν, Νούσιος, Χοτζάλι.