Γ’ Εθνική: Επαγγελματική νίκη του Πανσερραϊκού στην Αλεξανδρούπολη άφησε τελευταίο τον Εθνικό

 

Δεν τα κατάφερε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης απέναντι στον Πανσερραϊκό αφού οι Σερραίοι πήραν μια δίκαιη νίκη, αν και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν τουλάχιστον να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας και να αποφύγουν την παρουσία τους στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου βρίσκεται χωρίς πόντο παρέα με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, εφόσον ήταν πιο εύστοχοι στις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Το παιχνίδι στο Φώτης Κοσμάς κρίθηκε σε ένα τέρμα του Πέτρου με αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγο μετά την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του αγώνα. Το γκολ αυτό ήταν που έκρινε την αναμέτρηση, αφου παρά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Βέβαια, αν άλλαζε, το δίκαιο θα ήταν να συμβεί αυτό υπέρ των Σερραίων, αλλά όσο ήταν εύθραυστο ο Εθνικός θα μπορούσε να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πιο κοντά σε ένα δεύτερο τέρμα έφτασε ωστόσο ο Πανσερραϊκός, όταν στο 86′ ο Παρουτσής που είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του σκόρερ Πέτρου κρέμασε με μία ωραία λόμπα τον τερματοφύλακα του Εθνικού Μπαμπλή, ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε απ’ τους εβρίτες αμυντικούς.

Οι σερραίοι είχαν και άλλες ευκαιρίες στο 3′, στο 14′ και στο 80′ με κεφαλιά, σουτ και πλασέ του Ομπόσου, στο 30′ με κεφαλιά του Καστριτσέα και στο 60′ με κεφαλιά του Πούφλη. Ωστόσο θα μπορούσαν να δεχθούν την ισοφάριση με κύριο εκφραστή τον Σιδηρόπουλο στο 55′ και στο 85′ αλλά τα σουτ που έπιασε ήταν άστοχα, όπως και αυτό του Γεωργαντζόπουλου στο 22′.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του ξανθιώτη Παναγιώτη Τσοπουλίδη που είχε για βοηθούς τους Εμπλιούκ και Κηλικιώτη, επίσης της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Παπαράδης-Φλώρος): Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Μαλτέζος, Λίτσιος, Τσαπάνης (62′ Πεταλωτής), Πατσιώρας (89′ Γκουντενούδης), Γκαβανόζης, Κούπας (65′ Κολωνέρος), Γεωργαντζόπουλος (46′ Σιδηρόπουλος Σ.), Καρακασίδης, Μαρασλής.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Αναστασιάδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κούπας, Πούφλης (90′ Βαρδακώστας), Πέτρου (79′ Παρούτσης), Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Βλαχόπουλος (90+3 Παπαδόπουλος), Ομπόσου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE THΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ