Super League: Επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Γιάννη Μαντζουράκη στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Γιάννης Μαντζουράκης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης. Η διοίκηση της «ελαφράς ταξιαρχίας» ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αλμπέρτο Μοντεαγούδο και την πρόσληψη του 69χρονου θρακιώτη τεχνικού, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο κυριακάτικο (7/10, 18:15) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ανακοινώσεις της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο και τους συνεργάτες του, Χουάν Λουίς Μπερνάλ Κουεγιάρ και Χουάν Νίκολας Μπουένο. Η ΠΑΕ τους ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και τους εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας τους».

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιάννη Μαντζουράκη. Γεννημένος στις 6 Ιουνίου 1949, ο κ. Μαντζουράκης θεωρείται από τους πιο έμπειρους Έλληνες προπονητές καθώς έχει εργαστεί σε πολλά ομάδες, μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, ΑΠΟΕΛ, Ξάνθη, Λάρισα, ΟΦΗ, Ανόρθωση, Ομόνοια Λευκωσίας και Πανιατωλικό. Συνεργάτης του στην ομάδα μας θα είναι ο κ. Θαλής Θεοδωρίδης».