Γ’ Εθνική: Δεύτερη φιλική νίκη του Λεύκιππου Ξάνθης επί της συμπολίτισσας Ασπίδας (+photos)

 

Λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Λεύκιππος αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με την Ασπίδα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ευμοίρου.

Έπειτα από έναν αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των αρκετών φίλων του μπάσκετ που παρακολούθησαν το παιχνίδι, η ομάδα του Σωτήρη Κοκκινόπουλου επικράτησε με 64-54.

Ο προπονητής του Λεύκιππου και σήμερα είχε γεμάτο το απουσιολόγιό του. Συγκεκριμένα δεν είχε στη διάθεσή του τους Χρήστου, Στασινόπουλο, Σταματέλο , Δάτση και Βάκρινο.

Παρ’ όλα αυτά οι παίκτες του Λεύκιππου δείχνουν να αφομοιώνουν τα στοιχεία που θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι της ομάδας ο Σωτήρης Κοκκινόπουλος, όπως η πολύ καλή άμυνα και η ταχύτητα στην επίθεση και σε κάθε παιχνίδι δείχνουν σημαντικά σημάδια βελτίωσης.

Έτσι , όπως όλα δείχνουν, η ομάδα του Λεύκιππου θα παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την άλλη Κυριακή 14/10/2018.

Την Κυριακή 7/10/2018 κλείνει ο κύκλος των φιλικών στην Κομοτηνή. Αντίπαλος θα είναι ο ΓΑΣ και ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00. Ενώ αυτή του Γιάννη Στεφανίδη θα αντιμετωπίσει σε διπλό προπονητικού χαρακτήρα την εφηβική ομάδα του συλλόγου.

Οι δύο σέντερ, Απόστολος Κουτσογιάννης και Γιώργος Παλλάκης, ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τις ομάδες τους με 20 πόντους έκαστος αλλά και 18 ριμπάουντ για τον Παλλάκη και 14 για τον Κουτσογιάννη.

Τα δεκάλεπτα: 9-15, 23-33 (ημίχρονο), 41-52, 54-64 (τελικό αποτέλεσμα).

Διαιτητές: Ρουκάς-Παπαθεολόγου

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Στεφανίδης-Κασαρτζίδης): Παπαδόπουλος, Παπαδάκης 4, Πενλίδης, Τερζάκης, Κασούρας, Κουτσογιάννης 21 (1), Θεοδωρίδης 4, Άνθης, Καργίδης, Καραμανώλης 6, Μασμανίδης 4, Μανδαλάκης 10, Τσέλλος 5 (1).
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ (Κοκκινόπουλος): Στεργίου 7 (1), Κουμπάνης 15, Σταμπουλής 4, Δώδος 3, Παλλάκης 20, Κάλφας 3 (1), Χατζηαντωνίου 2, Νταβουλτζόπουλος 8, Κυφωνίδης 2.