Europa League: Το γούρι του Λουτσέσκου επί Ξάνθης που τήρησε και στη μακρινή Λευκορωσία

Γούρι που… κερδίζει δεν αλλάζει για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που και στην αναμέτρηση με την Μπάτε Μπορίσοφ, φόρεσε σκούφο (με το σήμα του Δικεφάλου), όπως έκανε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πριν απο λίγες ημέρες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε μάλιστα να λειτουργεί το γούρι του, καθώς ο Δικέφαλος μπήκε αφηνιασμένος στην Borisov Arena προηγήθηκε από το ξεκίνημα με 3-0 των Λευκορώσων και κέρδισε τελικά με σκορ 1-4.

Το να φορά σκούφο είναι ένα γούρι που είχε ο Λουτσέσκου και στα χρόνια του στην Ξάνθη, αφού συχνά όποτε το επέτρεπαν οι καιρικές συνθήκες, φρόντιζε να έχει τέτοια αμφίεση στο γήπεδο.

Στα του αγώνα, στο 17′ ο ΠΑΟΚ είχε… καθαρίσει το ματς με τον Πρίγιοβιτς να σκοράρει στο 6′ από ασίστ του Ζαμπά, ενώ ο Βραζιλιάνος σκόραρε στο 11′ και στο 17′ για το 0-3 νωρίς-νωρίς. Η Μπατε αντέδρασε μόνο στο β’ ημίχρονο και μείωσε στο 61′ με τον Σκάβις, αλλά ο Πέλκας μετά από 12 λεπτά… τελειώσε το ματς με σουτ για το 1-4.

Ετσι, ο ΠΑΟΚ με αυτή την νίκη «αγκαλιάζει» την πρόκριση και την 2η θέση, πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι που στο αλλο παιχνίδι του ομίλου κέρδισε 1-0 την Βίντι.