Europa League: Έφυγαν από την Αλεξανδρούπολη και βρέθηκαν αυθημερόν στο Μιλάνο για χάρη του Ολυμπιακού

 

Ο Ολυμπιακός με αλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του πρωταθλήματος και τον Βασίλη Τοροσίδη να ξεκινά βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας, για 70 λεπτά ένιωθε ότι θα μπορούσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από το Μιλάνο, στην αναμέτρηση με την φημισμένη Μίλαν για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με το γκολ του Γκερέρο στην πρώτη του φάση στο ματς, στο 14ο λεπτό και κράτησε αυτό το προβάδισμα μέχρι και τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου. Τότε ωστόσο κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Στο 70′ ο Κουτρόνε, στο 76′ ο Ιγκουαίν και στο 79′ ξανά ο Κουτρόνε ανέτρεψαν την κατάσταση και χάρισαν με 3-1 τη νίκη στους Ιταλούς.

Αυτό το εφιαλτικό δεκάλεπτο αλλά και το μαγικό πρώτο 70λεπτο για τους ευρθρολεύκους έζησαν από την εξέδρα στα ψηλά του Σαν Σίρο και περίπου 20 οπαδοί του Ολυμπιακού από την Αλεξανδρούπολη, που ταξίδεψαν αυθημερόν για το Μιλάνο, αναχωρώντας νωρίς το πρωί για “Ελ Βενιζέλος” και από εκεί για την Ιταλία.

Ανάμεσά τους, όπως φαίνεται στην φωτογραφία που ανήρτησαν στα social media ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιάννης Βαταμίδης αλλά και ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Γιάννης Τζίμας (δεξιά στην φωτογραφία).