Δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι διάσημος Κομοτηναίος γιατρός

Θύμα δολοφονικής επίθεσης με όπλο έπεσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Κομοτηναίος στην καταγωγή ψυχίατρος Φιγκρέτ Χατζηοσμάν, ο οποίος εργαζόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο γιατρός πυροβολήθηκε στο κεφάλι από πρώην ασθενή του. Μετά την επίθεση, εισήχθη για νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά δυστυχώς το βράδυ της Τρίτης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη μία ώρα μετά από το περιστατικό κι ενώ είχε καταφύγει σε σπίτι συγγενή του. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα την azinlikca.net, ο δολοφονηθείς γιατρός ήταν ξάδελφος του πρώην βουλευτή Ροδόπης, κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν.

Λαμπρός επιστήμονας, διευθυντής ιδιωτικής ψυχιατρικής κλινικής στο Bahçelievler της Κωνσταντινούπολης, Κομοτηναίος, είναι ο γιατρός-θύμα ένοπλης επίθεσης από ασθενή του.

Πολλά τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, την σύζυγο και την κόρη του, μέσω του διαδικτύου όπου αναρτήθηκε η πρωτοφανής δολοφονική απόπειρα, ενώ στην θλιβερή είδηση αναφέρθηκαν ο βουλευτής Ροδόπης Αιχάν Καραγιουσούφ, η Σιμπέλ Μουσταφάογλου κ.α.

Πηγές: