Α2 Ανδρών: Κάλεσμα του Άθλου Ορεστιάδας στον κόσμο του Έβρου στην πρεμιέρα με τον Μακεδονικό

 

Με ανακοίνωση του ο Άθλος Ορεστιάδας καλεί όλους τους φίλους του βόλεϊ στον Βόρειο Έβρο να στηρίξουν την μοναδική ομάδα της Θράκης στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών κανοντας αρχή το Σαββατο στις 6 το απόγευμα με τον Μακεδονικό.

Η ανακοίνωση του Άθλου: «Ο Άθλος Ορεστιάδας ξεκινάει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στην Α2 Εθνική Κατηγορία Βόλεϊ, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 18:00 στο “Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας-Νίκος Σαμαράς”, με αντίπαλο το Μακεδονικό Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άθλου – η μοναδική ομάδα της Ορεστιάδας, του Έβρου και της Θράκης που θα αγωνιστεί φέτος στην Α2 Κατηγορία – και φέτος φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να τιμήσει την περιοχή μας ως εκπρόσωπος της σε ανώτερο επίπεδο.
Ο Άθλος Ορεστιάδας διατηρεί και αναπτύσσει ομάδες Γυναικών, Παίδων, Παμπαίδων και Παγκορασίδων και συμμετέχει στα Περιφερειακά/Τοπικά Πρωταθλήματα της Ε.Σ.ΠΕ. Αν. Μακεδονίας-Θράκης.
Ο Σύλλογος μας αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο ανάπτυξης του βόλεϊ στην Ορεστιάδα και τον Βόρειο Έβρο γενικότερα, υπηρετεί το άθλημα που μας έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες και με τις Ακαδημίες, το οργανωμένο προπονητικό team και την συμπαράσταση των τοπικών φορέων και ιδιωτών που μας στηρίζουν, εγγυάται το αύριο του αθλήματος στην Ορεστιάδα.
Στηρίζοντας τον Άθλο, στηρίζουμε την Ορεστιάδα και παράγουμε προστιθέμενη αξία για το άθλημα του Βόλεϊ και τον τόπο μας.
Καλούμε όλους εσάς στη γιορτή του βόλεϊ, σε κάθε αγώνα του Άθλου Ορεστιάδας στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας – Νίκος Σαμαράς.
Ξεκινάμε το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 18:00»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here