ΕΠΣ Θράκης: “Δήμιος” του Πανθρακικού για δεύτερη σερί σεζόν ο πρωην παίκτης του Πέτρος Καραβέτης

 

“Γκέλα” με το καλημέρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έκανε ο Πανθρακικός απέναντι στο μαχητικό Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων δεχόμενος το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε της αναμέτρησης.

Σκορερ ο δήμιος του Πανθρακικού, και πρωην παίκτης των ακαδημιών του, όπως εξελίσσεται ο Πέτρος Καραβέτης που περασε ως αλλαγή στο 81′ της αναμέτρησης και ισοφαρισε στο 88′ και που πέρυσι και πάλι σκοραρε το γκολ της πρώτης ήττας του Πανθρακικού στο περσινό πρωτάθλημα από το Φανάρι, ενω στην συνέχεια λόγω αποβολής έκατσε τερματοφυλακας οπως και σε αρκετά άλλα παιχνίδια.

Ο 24χρονος «πολυσύνθετος» Καραβέτης λόγω ότι αγωνίζεται με την ίδια ευκολία στην θέση του τερματοφύλακα, στη θέση του κόφτη, σε αυτή του μεσοεπιθετικού, αλλά και του σέντερ φορ, έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του Γκουτσίδη, για να συνεχίσει στον ΑΟ Φαναρίου, και εν συνεχεία στις ακαδημίες του Πανθρακικού με τον Νίκο Ιωσηφιδη να τον χρησιμοποιεί ως τερματοφύλακα σε αντίθεση με τον Ζόραν Στοίνοβιτς που τον είχε εντός του γηπέδου. Αποχώρησε και από εκεί όμως, λόγω των σπουδών του στην Θεσσαλονίκη και κατόπιν επέστρεψε στο Φανάρι. Ακολούθησε ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και τέλος η επιστροφή του και πάλι για τρίτη φορά στον ΑΟ Φαναρίου, οπου σκορερε 8 φορες, ενω αγωνίστηκε και πάλι αρκετες φορες κατω απο τα γκολποστ με επιτυχία, ενω προ μηνός μαζί με άλλους συμπαίκτες του από το Φανάρι συνεχίζει στον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων.