ΕΠΣ Θράκης: «Τυφώνας» ο Μέγας Αλέξανδρος φιλοδώρησε με έξι γκολ τον Ορφέα Στρύμης

 

Δίχως να φορτσάρει, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου φιλοδώρησε με έξι τέρματα τον Ορφέα Στρύμης και τέθηκε από την αρχή επικεφαλής της κούρσας, δείχνοντας ότι θα είναι από τους διεκδικητές του τίτλου και της ανόδου.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική αφού η διαφορά των δυο ομάδων ήταν μεγάλη. Οι γηπεδούχοι ήδη από το πρώτο 20λεπτο είχαν βάλει τις βάσεις της νίκης με τέρματα του Παγώνη και του Γιοαννακιτσίδη ανά δεκάλεπτο.

Το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου αλλά στο β’ μέρος άλλα 20 λεπτά στάθηκαν ικανά να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Στο 65′ ο Παγώνης έγραψε το 3-0 και ο Καλογρανας στο 75′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Ο Δραγανίδης στο 80′ και πέντε λεπτά μετά ο Μεχμετ Νετζατιν διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (Νίκος Μπαχαρίδης): Μπαϊράμ Ισμαήλ, Κατσαρός (80′ Γκιρετλη Ναζημ), Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Λειβαδίτης, Τσιανακης (73′ Χουσειν), Γιαννακιτσιδης, Καλογρανας, Παγώνης (68′ Μεχμετ), Στεφανίδης (85′ Ντεμιρτζιδης), Ρομπέρ.

ΟΡΦΕΑΣ ΣΤΡΥΜΗΣ (Κυνηγόπουλος): Τζικακης, Κυνηγοπουλος, Τσιπλακιδης, Γκανουδης, Σάλας (18′ Αναγνωστοπουλος), Κούρκουλος, Νίτσε (73′ Βαλαωρας), Παπάς (65′ Γλαντσινας), Χατζηγεωργιου, Βασταρδελης, Κωστάκης (46 Λιοντος)