ΕΠΣ Θράκης: Η μπάλα «τιμώρησε» τον φλύαρο Πανθρακικό στην πρεμιέρα με τους Αγίους Θεοδώρους

 

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου εφαρμόστηκε στο γήπεδο Αγίων Θεοδώρων όπου ο τοπικός Σπάρτακος δυο λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ισοφάρισε και έτσι μοιράστηκε τους βαθμούς με τον Πανθρακικό στο 1-1 της πρεμιέρας του Σαββάτου.

Οι πράσινοι του Κώστα Γεμενετζη ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες, είχαν και δοκάρι, όμως δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία. Στο ημίχρονο ο Γεμενετζης με νέες οδηγιες κατάφερε να οδηγήσει τους παίκτες του στο γκολ και γρήγορα παραβίασαν την αντίπαλη εστία με καρφωτή κεφαλιά του Γρίβα από σέντρα του Θωμά στο 51ο λεπτό.

Ωστόσο στην συνέχεια ο Πανθρακικός, που εξαρχής θεωρείται αν και νεοφώτιστος από τα φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, συνέχισε να έχει φλύαρη υπεροχή με αποτέλεσμα να έρθει στο 88′ ο Καραβέτης με σουτ από πάσα του Χατζογλου να εκμεταλλευθεί μια αμυντική αδράνεια και να ισοφαρίσει για λογαριασμό της καινούριας ομάδας του Μιχάλη Κακουλίδη.

Νωρίτερα, στο 32′ είχε προηγηθεί η μεγαλύτερη άλλη φάση του αγώνα πέραν των δύο τερμάτων, όταν εκτέλεσε το κόρνερ ο Βελή Χασάν και με σουτ βολίδα ο Θωμάς έστειλε την μπάλα να τραντάξει το δεξί δοκάρι των γηπεδούχων. Γενικά ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος αλλά έδειξε να έχει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα και εκεί θα πρέπει να εστιαστούν οι προσπάθειες των ανθρώπων του, αν θέλει με αξιώσεις να διεκδικήσει την άνοδο.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Νίκου Ντοσίδη, που απεβίωσε το προπερασμένο Σάββατο σε ηλικία 21 ετών. Για τον ίδιο λόγο οι διαιτητές, όπως και σε όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Θράκης, φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Μιχάλης Κακουλίδης): Πρότασης, Κακουλιδης Θ (81′ Καραβετης), Παρασκελίδης, Θεοδωρίδης, Χατζογλου, Κόρης, Πετρίδης, Παπαδόπουλος (61′ Πολυζος), Δεληγκιοζης (82′ Βασιλειου), Κακουλίδης Χ, Καραχρυσαφης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Γεμενετζής): Μπόσκος, Τσαγκαλιδης, Ξενοδοχίδης Η. (70′ Τσορτανιδης). Χασάν, Ζήκος, Βελη Μεμετ, Θωμας, Δερμιτζάκης (46′ Βασιλειου), Γιαζος (87′ Παυλου), Γρίβας, Χατζηιωαννιδης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ