ΕΠΣ Έβρου: Με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις η νεοφώτιστη ΑΕΚ υπέταξε τον Ορέστη

 

Η ΑΕΚ Έβρου πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου επικρατώντας με 2-1 του Ορέστη Ορεστιάδας στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της, δείχνοντας ότι αν και νεοφώτιστη μπορεί να διεκδικήσει πολλά.

Η ομάδα του Μενελαου Ζιώγα με το καλημέρα υποχρέωσε μια ιστορική ομάδα όπως ο Ορέστης, που παραδοσιακά αποτελεί διεκδικητή του τίτλου αλλά φέτος ταλανίστηκε το καλοκαίρι απο διοικητικά προβλήματα, να ξεκινήσει με το αριστερό την νέα σεζόν.

Οι νεοφώτιστοι προηγήθηκαν με τον Αγγελακάκη στο 29′ για να ισοφαρίσει ο Ορέστης με το εύστοχο πέναλτι του Νάκου στο 82′, αν και με αριθμητικό μειονέκτημα εξαιτίας αποβολής του Αλεξιάδη στο 70′.

Ωστόσο αν και φάνηκε ότι βαδίζαμε προς την ισοπαλία, ήρθε το γκολ της νίκης για την ΑΕΚ Έβρου με το αυτογκόλ του Χρήστου Πετρόπουλου μετά από προβολή του Τρανόπουλου στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ (Μενέλαος Ζιώγας): Δογάνης, Κουλγκούλι, Καπουκράνης, Γκιαουρίδης (70′ Ταλιάκας), Χλωρίδης (62′ λ.τ. Τρανόπουλος), Μπουρουτζής, Τσιριγώτης, Καλομπρατσίδης (83′ Πεκιαρίδης), Κωνσταντινίδης, Καλυμνιός, Αγγελακάκης.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Σάκης Ζησίδης): Γαλλής, Αλεξιάδης, Κοτζά (90′ Θεμελής), Πετρόπουλος Χρ., Τσολακίδης, Νάκος, Πετρόπουλος Στεφ., Ιντζές, Βλάχος, Δομπάζης (55′ Μίλης), Ατματζίδης.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ