ΕΠΣ Έβρου: «Φουσκωμένος» ο Άρδας «παρέσυρε» τον Έβρο με γκολ από τα… αποδυτήρια

 

Ο Άρδας Καστανεών κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη με 3-1, με αντίπαλο τον Έβρο στο Σουφλί, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και δείχνοντας καμιά φορά ότι και οι… παραπόταμοι μπορούν να παρασύρουν τα κεντρικά ποτάμια.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν με γκολ από τα αποδυτήρια, που ήταν προφανώς και το πρώτο τέρμα του πρωταθλήματος. Πριν να συμπληρωθούν 20 δευτερόλεπτα ο Αλμπανίδης κατάφερε και να κάνει το 0-1.

Στο 15′ είχαμε επικίνδυνο φάουλ για τις Καστανιές αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο. Πρώτη φάση για το Σουφλί στο 21′ με τον Κουτσούλα να κάνει σέντρα σουτ, αλλά αυτό κατέληξε στα χέρια του Ντινούδη. Στο 23ο λεπτό είχαμε τη σύγκρουση του Δουλούδη με τον Παγωνίδη αλλά ευτυχώς δεν ήταν ιδιαίτερα ανησυχητικό.

Ένα λεπτό μετά ο Γιαννόπουλος επιχείρησε από τα αριστερά σέντρα αλλά δεν ανησύχησε ο Ντινούδης. Ωραία φάση είχαμε στο 35′ όταν σε εκτέλεση φάουλ του Πετκίδη ο Γιαννόπουλος έπιασε το ανάποδο ψαλίδι αλλά πρόλαβε να  απομακρύνει την μπάλα πάνω από τη γραμμή ο Χαρισιάδης.

Στο 40′ νέα ευκαιρία για το Σουφλί με τον Θάνο να πιάνει το σουτ αλλά την μπάλα να περνά άουτ και έτσι το ημίχρονο να λήγει με 0-1 υπέρ του Άρδα.

Στο 55′ ο Έβρος Σουφλίου ισοφάρισε με τον Γιαννόπουλο να ανοίγει λογαριασμό και στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με τον Τσομπανούδη στο 57′, 59′ και το 61′.

Κόντρα στην ροή του αγώνα στο 70′ ο Παγωνίδης με σουτ έδωσε πάλι το προβάδισμα για τον Άρδα κάνοντας το 1-2 και ο Τσιρούδης με τετ α τετ οκτώ λεπτά μετά διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Σταματάκης Πασχάλης): Δουλούδης, Μπάμνιος (c), Πετκίδης, Ράλλης, Μπετζέκας, Κουτσούλας, Μιχούδης, Πρεπούδης (46′ Κρικελάς), Θάνος, Γιαννόπουλος, Λαζίδης (46’Τσομπανούδης).

ΑΡΔΑΣ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ (Μυλωνάς Παναγιώτης): Ντινούδης Σωτ., Ντινούδης Κ., Καλογερόπουλος, Χαρισιάδης, Πετράς, Καστρινός, Τσιρούδης, Αλμπανίδης (77′ Χατζηαγοραστού), Κασπαρίδης (69′ Νικολαΐδης), Καπετανίδης, Παγωνίδης (87′ Μπαξεβανίδης Γ.)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ