ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στο νοσοκομείο για δεύτερη νύχτα ο Αγανικόλας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στην Αλεξανδρούπολη

 

Μπορεί ο Κώστας Αγανικόλας να πήρε το βράδυ του Σαββάτου με δική του ευθύνη εξιτήριο από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι της πρεμιέρας της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα σε Ολυμπιάδα και την Καβάλα, ωστόσο τελικά δεν γλύτωσε την διανυκτέρευση στο Νοσοκομείο, και μάλιστα όχι μία αλλά δύο.

Ο νεαρός παίκτης μεταφέρθηκε από τους ανθρώπους του ΑΟΚ με την επιστροφή τους στην Καβάλα στο εκεί νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί εκεί βλέποντας το χτύπημα στο μάτι του όχι απλά δεν του έδωσαν εξιτήριο αλλά τον κράτησαν μέσα και το βράδυ του Σαββάτου αλλά και το βράδυ της Κυριακής, με τον καλαθοσφαιριστή να αναμένεται να βγει εντός της Δευτέρας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που απεστάλη στο ThrakiSportS, ο Αγανικόλας χτύπησε αρκετάκαι οι γιατροί δεν θέλησαν να διακινδυνεύσουν επιδείνωση της κατάστασής του, που θα μπορούσε να του δημιουργήσει προβλήματα στην όραση από το αριστερό μάτι. Υπενθυμίζεται ότι όπως καταγγέλλουν από τον ΑΟΚ, παίκτης της Ολυμπιάδας, από του πιο έμπειρους της ομάδας, χτύπησε εκτός φάσης τον καβαλιώτη νεαρό παίκτη.

Βέβαια, πάνω στο παιχνίδι πάντα μπορούν να γίνουν πολλά. Για την φάση υπενθυμίζεται ότι δεν υπήρξε κάποια τιμωρία από τους διαιτητές, αφού σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρουν οι άνθρωποι του ΑΟΚ, δεν υπέπεσε στην αντίληψή τους το αντιαθλητικό χτύπημα παρά μόνο είδαν αιμόφυρτο τον Αγανικόλα, που αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Από τον ΑΟΚ προσθέτουν ότι το θέμα θεωρείται λήξαν.

Πάντως, οι νοσοκομειακές πληροφορίες αναφέρουν ότι ειδικά η δεύτερη διανυκτέρευση του Κώστα Αγανικόλα στο νοσοκομείο έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους και δεν εμπνέει ανησυχία πλέον η κατάσταση του παίκτη, ωστόσο το χτύπημα ήταν δυνατό και εκτός αθλητικών πλαισίων. Σημασία έχει πάνω από όλα η υγεία, καθώς μιλάμε για ερασιτεχνικές ομάδες, με παίκτες που κάνουν το χόμπι τους μετέχοντας στο Πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.