Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του «Ξυλαγανιώτη» σπορκάστερ που έγινε viral σε όλη την Ελλάδα με τα «Ορνίθια»

 

Δύο εβδομάδες πριν η περιγραφή του Τριαντάφυλλου Παπαδάκη από την αναμέτρηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον Ορφέα Ξυλαγανής και την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου για λογαριασμό της Lega TV γινόταν viral στην Θράκη και την περασμένη εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα, μετά την αναπαραγωγή που έγινε από τα σημαντικότερα ελληνικά sites.

Ειδικά έκανε τον γύρο του θριάμβου η στιγμή του πρώτου γκολ από τους “κίτρινους” του Ορφέα, όταν στην ξυλαγανιώτικη πλακατζίδικη περιγραφή ο σπορκάστερ μας ενημερώνει για τον σκόρερ, ο οποίος «είναι ο Φώτης, γιος του Τάσου, που έχει τα ψημένα τα ορνίθια στην Κομοτηνή και έχει  επίσης έναν αδερφό, ο οποίος είναι φαντάρος και θα ενσωματωθεί στην ομάδα στα μέσα της σεζόν, που θα πάρει το απολυτήριο».

Όλοι αναρωτιούνται και θέλουν να δουν ποιος είναι αυτός ο ξυλαγανιώτης σπορκάστερ και ο Γιώργος Σκουταρίδης, που ασχολείται όλα αυτά τα χρόνια με τον τοπικό αθλητισμό και κυρίως με το ποδόσφαιρο και είναι ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε και αποδέχθηκε να ανεβάσει την ξεχωριστή περιγραφή του στην Lega TV, αποφάσισε να λύσει τις απορίες καλώντας τον Τριαντάφυλλο Παπαδάκη στην πρώτη του φετινή τηλεοπτική εκπομπή «Αθλητική Ροδόπη».

Φέτος θα προβάλλεται η εκπομπή από την τηλεόραση της TV Ροδόπης (R Channel) κάθε Δευτέρα από τις 18:00 με 19:20 περίπου και ήδη στην σημερινή πρώτη εκπομπή ο φίλαθλος ρεπόρτερ Τριαντάφυλλος Παπαδάκης έδωσε τα… ρέστα του, καθώς φιλοξενήθηκε από τον Γιώργο Σκουταρίδη στο στούντιο και ήταν απολαυστικός.

Συζητήθηκε το πώς ήρθε η ιδέα αυτής της μετάδοσης ενώ φυσικά έκανε τα σχόλιά του για την ομάδα του Ορφέα Ξυλαγανής, για  το τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και  φυσικά για την περιβόητη μετάδοση. Τα «Ορνίθια» μαζί με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές ζωντάνευσαν εκ νέου με νέα πικάντικα σχόλια. Το γέλιο ήταν στο υπέρτατο βαθμό στο στούντιο και όπως ειπώθηκε, θα γίνει κάτι αντίστοιχο μετά τις γιορτές «έτσι για να προλάβουμε να ηρεμήσουμε λίγο από τα γέλια».

Από εκεί και πέρα, ο οικοδεσπότης της εκπομπής Γιώργος Σκουταρίδης (αριστερά στην φωτογραφία με τον περιβόητο σπορκάστερ δεξιά)  δεσμεύτηκε ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανεβάσει στο διαδίκτυο και στην πλατφόρμα της Lega TV όλο το ματς του viral παιχνιδιού, τονίζοντας ότι αυτά που έχουν τοποθετηθεί στην μετάδοση  και δεν έχουν βγει προς τα έξω είναι ακόμα καλυτέρα…. Θα πέσει το internet…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΑΦΥΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΞΥΛΑΓΑΝΙΩΤΗ ΣΠΟΡΚΑΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ VIRAL ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ