League Cup: Το ευχαριστώ του Τζούριτς στον ΠΑΟΚ και οι ευχές του για Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και… Ορεστιάδα

 

Απολυτα ειλικρινής ήταν ο Δημήτρης Τζούριτς στην συνέντευξη τυπου μετά από το πρωτο επίσημο παιχνιδι του με την φανέλα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕ Κομοτηνής όπου ήταν πρωτος σκορερ με 19 πόντους.

Ο Δημήτρης Τζουριτς δήλωσε: «Είναι μια διοργάνωση αφιερωμένη σε έναν μεγάλο άνθρωπο τον Νίκο Σαμαρά και οφείλουμε να το κάνουμε καλύτερο κάθε χρόνο. Η ομάδα μας δεν είναι ακόμα έτοιμη. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρος. Χρειάζεται υπομονή να γίνει ομάδα μέσα από τις προπονήσεις. Δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Σε ερώτηση του Κώστα Καραγιάννη που κάλυψε τον αγώνα για το ThrakiSportS αναφορικά με το πότε θα νιώσει ετοιμος ανεφερε: «Εγώ προσωπικά είμαι έτοιμος και μπορείτε να δείτε την στατιστική. Πρωτη φορά θα μιλήσω για αυτό.  Μετά από μια δεκαετία στα κόκκινα έμεινα πέρυσι εκτός για 1,5 χρόνο. Δεν θα επέστρεφα στην Ελλάδα, αν δε βρισκόμουν σε μια τοπ κατάσταση.

Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που μου εδειξε μετά από 1.5 χρόνο απουσίας. Γύρισα στη χώρα που μεγάλωσα. Είναι μια επανεκκίνηση της καριέρας μου και χαίρομαι που βρίσκομαι μετά από καιρό στο σπίτι μου γιατι αν και σερβος μεγάλωσα στην Ορεστιάδα και χαίρομαι που υπάρχουν ομάδες από την περιοχή από την Κομοτηνη, την Αλεξανδρούπολη και εύχομαι και από την Ορεστιάδα».