Γ’ Εθνική: Τζάμπα ήττα για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στην επιστροφή του στο Σιδηρόκαστρο

 

Με το αριστερό ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικης ο ΠΑΟΚ Κοσμίου που στην επιστροφή του μετα από 5 χρόνια στην κατηγορία ηττήθηκε με 1-0 απο τον Εθνικο στο Σιδηρόκαστρο αν και θα μπορούσε ακόμα και την ισοπαλία.

Οι δυο ομάδες βρίσκονταν πριν απο 5 χρόνια στον ιδιο όμιλο και είχαν υποβιβαστεί με τον Εθνικό να επικρατεί και τότε με 2-0 στο Σιδηρόκαστρο (και 2-1 στην Κομοτηνή).

Ο Εθνικός δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος, γεγονος που δεν εκμεταλλέυτηκε το Κοσμιο, που απείλησε στο 14′ με φαουλ του Στοινοβιτς που εδιωξε σε κορνερ ο πορτιερο Τσιντσάρης και στην καλοχτυπημενη εκτέλεση του Μαυρακη, ο Ζαγγουλος από καλή θέση έστειλε την κεφαλιά του μόλις αουτ. Οι γηπεδουχοι απέιλησαν με ψιλοκρεμαστο σούτ του Αβραμη που εδιωξε σε κορνερ εντυπωσιακα ο Δεληγιάννης και στην συνεχεια ο Καρυπιδης με κεφαλια εστειλε την μπαλα αουτ με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 0-0.

Στο δεύτερο ο Εθνικος μπήκε δυνατα και μετα απο την απόκρουση του Δεληγιάννη σε κορνερ στο φαουλ του Μαυρουδή, ο Τσιατμάς στο 49′ με κεφαλιά μετα απο το χτυπημα κορνερ καθορισε το τελικο αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να εχουν και αλλες ευκαιριες, αλλα το Κοσμιο να απειλει στο φιναλε με τον Κυριακοπουλο που δεν μπορεσε να νικήσει τον Τσιντασρη σε τετ α τετ  και λίγοαργότερα σε φαλτσαριστο σουτ του Ρουμπιε που περασε μολις αουτ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ (Καρυπίδης): Δ. Τσιντσάρης, Τσιατμάς, Πετρίδης, Καρυπίδης, Σαμαράς, Αβράμης (93′ Ευσταθιάδης), Τοπάλ, Μαυρουδής (63′ Νικολαΐδης), Γεράκης, Τσεμπερίδης (82′  Παπίτσας) , Γ. Τσιντσάρης (86′ Παρούκας)

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Αιβάζης): Δεληγιάννης, Νάνος, Τζατζανάς, Τάτσιος, Ζάγγουλος, Χατζητουλούσης, Τριάντος, Ρουμπιές, Μαυράκης, Κυριακόπουλος, Στοΐνοβιτς.