Γ’ Εθνική: Με εκπληκτικά τέρματα ο Άρης Αβάτου ξεκλείδωσε την άμυνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και κοιτά ψηλά!

 

Τα προγνωστικά επιβεβαιωσε ο Άρης Αβάτου που στο μίνι Θρακιώτικο ντερμπι επικράτησε με 3-0 του Εθνικού Αλεξανδροπούπολης που κατέρρευσε το δεύτερο μέρος.

Στο πρωτο μέρος ο Εθνικός καλα στημένος και έχοντας σύμμαχο το βαρύ αγωνιστικό χώρο στο γήπεδο του ΑΟΞ δεν απειλήθηκε από τον Άρη που φαινόταν κουρασμενος από τα παιχνίδια του κυπέλλου.

Στο β’ μερος οι κιτρινομαυροι αύξησαν την πίεσή τους και αφού πρωτα απείλησαν με σουτ των Ζωσιμίδη και Σιχλιμοίρη που έδιωξε ο Μπαμπλής άνοιξαν το σκορ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής του Σαρηγιαννίδη στο 70′ με τους γηπεδούχους με παρόμοιο τροπο ένα πεντάέπτο αργότερα να καθαρίζουν τον αγώνα με επίσης όμορφο σουτ του Ζωσιμίδη. Κερασακι στην τουρτα το γκολ του Ταχτσίδη στο 80′ που εκμεταλλεύτηκε το τραγικο λάθος του Μπαμπλή που πήγε να το παίξει …Χιγκίτα και να τριπλάρει τον πάικτη του Αβάτου και το πλήρωσε με τον Εθνικό να δέχεται το τριτο τέρμα.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας, Ψεμματάς (79′ Μελισσόπουλος), Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Ζωσιμίδης (86′ Στασινόπουλος), Κοτόπουλος (84′ Βαφειάδης), Λαζαρίδης (59′ Σαρηγιαννίδης), Σιχλιμοίρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Μπαμπλής, Δορουγιδένης, Μαλτέζος (65′ Πεταλωτής), Λίτσιος, Τσαπάνης, Πατσιώρας (81′ Δεδελούδης), Γκαβανόζης, Κούπας, Γκαϊδατζής, Καρακασίδης (86′ Γεωργαντζόπουλος), Μαρασλής (58′ Σιδηρόπουλος)