Super League: Προχώρησαν με νίκες o ΠΑΟ και η ΑΕΛ πριν την άνοδό της στην Ξάνθη

 

Ολοκληρώθηκαν οι δύο πρώτοι αγώνες για την 5η αγωνιστική της Super League και παρά τις αναφορές για κινδύνους αναβολών, είχαμε κανονικά ποδόσφαιρο και ισάριθμες νίκες γηπεδούχων.

Συγκεκριμένα, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η ΑΕΛ πέτυχε τη δεύτερη της νίκη μετά τη πρώτη αγωνιστική και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που ακολούθησαν στους επόμενους αγώνες, λυγίζοντας με 1-0 τον Παναιτωλικό με γκολ του Μιλιοσάβλιεβιτς από το 3ο κιόλας λεπτό. Έτσι αναρριχήθηκε κάπως στην βαθμολογία και γεμίζει αυτοπεποίθηση πριν ανέβει Ξάνθη για το επαρχιακό ντέρμπι της επόμενης αγωνιστική στα Πηγάδια.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, συνέχισε το νικηφόρο σερί κάνοντας το 5×5, κερδίζοντας και τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 και μάλιστα ανατροπή. Τα μωρά του Δώνη απέδειξαν για ακόμη μία φορά τη θέληση που έχουν και το πάθος που βγάζουν για τη πράσινη φανέλα παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ο οργανισμός Παναθηναϊκός. Έτσι παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Κριζμάν στο 23ο λεπτό κατάφεραν πριν το ημίχρονο να φέρουν το ματς στα ίσια με γκολ του Χατζητζιοβάνη στο 43ο λεπτό.

Στο 59ο λεπτό ο Μακέντα ολοκλήρωσε την καλή εμφάνιση του τριφυλλιού με το τέρμα του καθώς οδήγησε τους πράσινους και στην ανατροπή. Πλέον ο Παναθηναικός συνεχίζει την πορεία που ξεκίνησε από τα Πηγάδια της Ξάνθης χωρίς να έχει χάσει πόντο στη τρέχουσα σεζόν, φτάνοντας τους 9 βαθμούς. (καθώς υπενθυμίζεται ότι ξεκίνησε με -6 λόγω της τιμωρίας λόγω της μη αδειοδότησής του).