LIVE λεπτό προς λεπτό η πρεμιέρα στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα έξι παιχνίδια της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις στο Εράσμιο ανάμεσα στην νεοφώτιστη Κεσσάνη και την Αναγέννηση Θαλασσιάς και στο γήπεδο Πετεινού, όπου ο τοπικός Άρης φιλοξενεί τον Φίλιππο Δροσερού.

Ενδιαφέρον παιχνίδι και σε Ζυγό ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και τον Απόλλωνα Ξάνθης, αλλά και σε Μάνδρα, Κεντητή και Σέλινο όπου η τυπικά γηπεδούχος ΑΕΞ θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Άτλαντα.

Ρεπό έχει η Βιστωνίδα, καθώς κανονικά θα αντιμετώπιζε τον Αστέρα Μαγικού που όμως έχει αναφέρει το ThrakiSportS αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα πριν καν ακόμα ξεκινήσει.

Προγραμματισμένη έναρξη σε όλες τις αναμετρήσεις στις 17:00. Πατήστε το κουμπί της ανανέωση ή F5 για να βλέπετε το διαμορφωθέν σκορ στα παιχνίδια ανά πάσα στιγμή:

 

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ – 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Ωρα έναρξης 17:00)

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Νέου Ζυγού – Απόλλων Ξάνθης  2-1 ΤΕΛΙΚΟ  (21′ Τσακιράκης, 45′ Πιλτικάκης – 41′ Αβραμίδης)

Γήπεδο Μάνδρας:  Ερμής Μάνδρας – Εχίνος Σπορ  0-0   ΤΕΛΙΚΟ

Γήπεδο Σελίνου:  ΑΕ Ξάνθης – Άτλας Σελίνου   0-4 ΤΕΛΙΚΟ  (20′ Τσακιρούδης, 55′ Κιοσέ, 65′ Καλαμάρης, 70′ Αδαμίδης)

Γήπεδο Κεντητής:  Κεντητή Ξάνθης – Απόλλων Διομήδειας   0-2   (67′ Τσοκαταρίδης πεν., 89′ Νικάκης)

Γήπεδο Ερασμίου:  Κεσσάνη Ερασμίου – Αναγέννηση Θαλασσιάς   1-5 ΤΕΛΙΚΟ  (70′ Ερντεμιρ – 18′ κ 65′ Καζάκης, 75′ Κελλίδης, 82′ κ 87′ Κουτίνης)

Γήπεδο Πετεινού:  Άρης Πετεινού – Φίλιππος Δροσερού   1-0  ΤΕΛΙΚΟ  (50′  Κουκουρίγκος)