ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Από το γήπεδο στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με σοβαρό χτύπημα στο μάτι

 

Από έναν σοβαρό όπως αποδείχθηκε τραυματισμό σημαδεύθηκε το πρώτο χρονικά παιχνίδι του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα στην Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης και τον Αστέρα Καβάλας.

Κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε από χτύπημα αντιπάλου στο μάτι ο Αγανικόλας του ΑΟΚ και χρειάστηκε αιμόφυρτος στο πρόσωπο να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε από το χτύπημα δημιουργηθεί μερικώς πρόβλημα και στην όρασή του από το ένα μάτι.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Καβάλας, ο τραυματισμός προήλθε από αντιαθλητικό χτύπημα αντιπάλου που έγινε εκτός φάσης και δεν το είδαν οι διαιτητές, για αυτό και δεν έδωσαν τίποτα. Πάντως οι άνθρωποι της Καβάλας αν και «βράζουν» εναντίον του συγκεκριμένου παίκτη, δηλώνουν ότι το θέμα θεωρείται λήξαν και προσθέτουν ότι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν με τους υπόλοιπους παίκτες και την λοιπή φιλοξενία της Ολυμπιάδας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την υγεία του νεαρού καλαθοσφαιριστή, οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ήταν επιφυλακτικοί να του δώσουν εξιτήριο και όπως ενημερώνουν το ThrakiSportS άνθρωποι του ΑΟΚ, ο παίκτης αποχώρησε από το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αφού υπέγραψε ότι αποχωρεί με δική του ευθύνη προκειμένου να επιστρέψει με την υπόλοιπη ομάδα του ΑΟΚ στην Καβάλα και να εξεταστεί από γιατρούς στην πόλη του.