League Cup: Κλήρωσαν στη… Θεσσαλονίκη την έδρα στο θρακιώτικο ντέρμπι ΑΕ Κομοτηνής και Εθνικού Αλεξανδρούπολης

 

Στην έδρα της ΑΕ Κομοτηνής θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 18:00 το απόγευμα το πρώτοι επίσημο θρακιώτικο ντέρμπι της σεζόν ανάμεσα στους κιτρινόμαυρους της Ροδόπης και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Αυτό ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ σε ανάρτηση για την έδρα στο άλλο παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διεξαχθεί στην έδρα του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena της Πυλαίας την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και ώρτα 19.00.

Όπως αναφέρεται, η κλήρωση της έδρας έγινε στα γραφεία της ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης παρουσία εκπροσώπων του ΠΑΟΚ (Αχιλλέα Τζήκα) και του Ηρακλή (Μάκη Καλαϊτζίδη). Δεν γίνεται αναφορά για εκπροσώπους της ΑΕ Κομοτηνής ή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, παρόλα αυτά, από όσα μπορούμε να καταλάβουμε, έκαναν την κλήρωση για το θρακιώτικο ντέρμπι επίσης στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης από την ίδια ανακοίνωση μαθαίνουμε ότι στην έδρα του Ηρακλή θα γίνουν οι αγώνες με Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής που θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα του ομίλου την Κυριακή 7 Οκτωβρίου. Πρακτικά, δηλαδή, οι δυο ομάδες της Θράκης θα υποχρεωθούν σε δυο ταξίδια στην Θεσσαλονίκη σε διάστημα δύο εβδομάδων ενώ ο Εθνικός θα παίξει και τα τρία ματς μακριά από την Αλεξανδρούπολη.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την επίσημη δικαιολογία και παρόλο που είχε αποφασιστεί και οι έξι αγώνες να φιλοξενούνται σε μια έδρα, οι αγώνες του πρώτου ομίλου του Λιγκ Καπ ομίλου θα ξεκινήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο με τους αγώνες του ΠΑΟΚ με ΑΕ Κομοτηνής και Εθνικό Αλεξανδρούπολης λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του δικεφάλου αλλά και της συμμετοχής του Ηρακλή σε διεθνή τουρνουά.

Κατόπιν όλων αυτών, το πρόγραμμα (που έχει γίνει… λάστιχο) των αγώνων του Α΄ομίλου του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» έχει ως εξής:

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ – ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018
PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018
PAOK Sports Arena 19.00: ΠΑΟΚ – Hρακλής Πετοσφαίριση 2015

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018
Κομοτηνή 18.00: ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018
Μίκρα 18.00: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018
Μίκρα 18.00: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής