Κύπελλο Ελλάδας: Εννιαπλάσιος ο αριθμός των φιλάθλων στο Άβατο-Παναχαϊκή σε σχέση με το ΑΟΞ-ΟΦΗ

 

Εξακόσια ένα εισιτήρια έκοψε επισήμως ο Άρης Αβάτου στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στο Κύπελλο Ελλάδος. Αν το θέλετε σε αριθμό, 601, με τις εισπράξεις να φτάνουν το ποσό των 3.005 ευρώ (αφού κάθε εισιτήριο ως γνωστόν κόστιζε 5 ευρώ).

Βέβαια στο γήπεδο βρέθηκε περισσότερος κόσμος, αρκετά πάνω από χίλια σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αφού ο Άρης Αβάτου είχε θεσπίσει δωρεάν είσοδο (χωρίς προφανώς να κόβεται εισιτήριο) για τις γυναίκες και τα παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο του ΑΟΞ.

Οι συγκρίσεις με τον κόσμο που πήγε στο Ξάνθη-ΟΦΗ μια ημέρα πριν στα Πηγάδια αυτονόητες. Εκεί κόπηκαν 116 εισιτήρια όπως έχει σχολιάσει το ThrakiSportS, αλλά προσέξτε: μιλάμε σύνολο 116 εισιτήρια, όχι μόνο ανδρών ενηλίκων αλλά και γυναικών και παιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι η ΠΑΕ Ξάνθη είχε θεσπίσει γενική είσοδο 12 ευρώ για άνδρες και γυναίκες (που αφορούσε και τους κατόχους διαρκείας αφού δεν καλυπτόταν ο αγώνας αυτός από την κάρτα τους), ενώ στα 6 ευρώ στοίχιζε το παιδικό εισιτήριο (που στο Άβατο ήταν δωρεάν).

Με δεδομένο ότι ανακοινώθηκε πως οι εισπράξεις περιορίστηκαν στα 1.100 ευρώ, με βάση τα μαθηματικά μοντέλα, από τα 116 εισιτήρια τα 67 μονάχα ήταν ενηλίκων (ανδρών και γυναικών) και τα υπόλοιπα 49 παιδικά. Διαφορετικά το νούμερο των 1.100 ευρώ στις εισπράξεις δεν βγαίνει.

Αν ήταν να έχουν κοπεί μόνο ενηλίκων εισιτήρια στα Πηγάδια, οι εισπράξεις έπρεπε να είναι 116×12=1.392 ευρώ. Από την στιγμή που ανακοινώθηκε 1.100 ευρώ, είναι προφανές ότι τα εισιτήρια μοιράστηκαν και όπως προαναφέραμε, κόπηκαν (με βάση τα δεδομένα που έχουν δοθεί) 67 εισιτήρια ενηλίκων και 49 παιδικά.

Την ίδια στιγμή, μια ημέρα μετά, ίδια ώρα, στην ίδια πόλη, για τον ίδιο θεσμό, ο Άρης Αβάτου της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο την Παναχαϊκή έκοψε 601 εισιτήρια. Και αυτά δεν αφορούν παιδιά και δεν αφορούν γυναίκες, που μπήκαν δωρεάν. Πρακτικά μιλάμε για εννιαπλάσιο αριθμό.

Στοιχείο που αν μη τι άλλο οφείλει να προβληματίσει τον Χρήστο Πανόπουλο, που επέλεξε σε αυτό το (άδειο από κόσμο) παιχνίδι να κάνει την πρώτη φετινή εμφάνισή του στο γήπεδο…