Γ’ Εθνική: Η παρουσίαση της φανέλας και του νέου ρόστερ του ΠΑΟΚ Κοσμίου (+photos)

 

Πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή το βράδυ της Πέμπτης η επίσημη παρουσίαση της φετινής ομάδας αλλά και της φανέλας του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Χρέη παρουσιαστή ανέλαβε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Βασίλης Μανδράου που ανέφερε ότι το στοίχημα είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και φυσικά να υπάρξει μια καλή πορεία σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ πρόσθεσε ότι από την πλευρά της η διοίκηση θα προσαρμόσει τις τιμές των εισιτηρίων ώστε να μην είναι απαγορευτική η έλευση των φιλάθλων.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο αρχιμανδρίτης του Κοσμίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης που τόνισε ότι η Ένωση θα είναι δίπλα στη μοναδική ομάδα του νομού Ροδόπης σε εθνικό πρωτάθλημα, καθώς και ο χορηγός της ομάδας αλλά και της ΕΠΣ Θράκης Χρήστος Παπαναστασίου, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Χρήστος και Εύη”, ο οποίος μάλιστα είπε ότι πιστεύει τόσο πολύ στην ομάδα που την θεωρεί ικανή να ανέβει και στη Β’ Εθνική.

Η πολιτευτής Βούλα Ελευθεριάδου ζήτησε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Κοσμίου να συνεχίσουν την προσπάθεια και την ελπίδα, ενώ από τον Δήμο Κομοτηνής μίλησε ο Θέμης Τζενετίδης που υπογράμμισε την δυσκολία του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Βεζυργιανιδης από τη ΝΟΔΕ συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την περσινή άνοδο ενώ ο Μιχάλης Πολυτσάκης αναφέρθηκε σε εκδήλωση που προγραμματίζεται στο ΔΑΚ με 500 παιδιά στα οποία οι παίκτες θα μιλήσουν για το ποδόσφαιρο.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόνη ο προπονητής Σάββας Αϊβάζης που στάθηκε στον Γολγοθά που αρχίζει την Κυριακήκαι εξέφρασε την ελπίδα η ομάδα να βγάλει ασπροπρόσωπο τον νομό, ενώ από πλευράς διοίκησης μίλησαν ο Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου και ο Θεόδωρος Ζέκος. Ακολούθως έγινε η παρουσίαση της φανέλας με τους χορηγούς από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, ενώ προβλήθηκε και βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της περσινής χρονιάς. Δείτε φωτογραφίες…