Γ’ Εθνική: Η παρουσίαση της φανέλας και του νέου ρόστερ του ΠΑΟΚ Κοσμίου (+photos)

 

Πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή το βράδυ της Πέμπτης η επίσημη παρουσίαση της φετινής ομάδας αλλά και της φανέλας του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Χρέη παρουσιαστή ανέλαβε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Βασίλης Μανδράου που ανέφερε ότι το στοίχημα είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και φυσικά να υπάρξει μια καλή πορεία σε αγωνιστικό επίπεδο, ενώ πρόσθεσε ότι από την πλευρά της η διοίκηση θα προσαρμόσει τις τιμές των εισιτηρίων ώστε να μην είναι απαγορευτική η έλευση των φιλάθλων.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο αρχιμανδρίτης του Κοσμίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης που τόνισε ότι η Ένωση θα είναι δίπλα στη μοναδική ομάδα του νομού Ροδόπης σε εθνικό πρωτάθλημα, καθώς και ο χορηγός της ομάδας αλλά και της ΕΠΣ Θράκης Χρήστος Παπαναστασίου, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου “Χρήστος και Εύη”, ο οποίος μάλιστα είπε ότι πιστεύει τόσο πολύ στην ομάδα που την θεωρεί ικανή να ανέβει και στη Β’ Εθνική.

Η πολιτευτής Βούλα Ελευθεριάδου ζήτησε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Κοσμίου να συνεχίσουν την προσπάθεια και την ελπίδα, ενώ από τον Δήμο Κομοτηνής μίλησε ο Θέμης Τζενετίδης που υπογράμμισε την δυσκολία του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Βεζυργιανιδης από τη ΝΟΔΕ συνεχάρη όλους τους συντελεστές για την περσινή άνοδο ενώ ο Μιχάλης Πολυτσάκης αναφέρθηκε σε εκδήλωση που προγραμματίζεται στο ΔΑΚ με 500 παιδιά στα οποία οι παίκτες θα μιλήσουν για το ποδόσφαιρο.

Χαιρετισμό απηύθυναν ακόνη ο προπονητής Σάββας Αϊβάζης που στάθηκε στον Γολγοθά που αρχίζει την Κυριακήκαι εξέφρασε την ελπίδα η ομάδα να βγάλει ασπροπρόσωπο τον νομό, ενώ από πλευράς διοίκησης μίλησαν ο Βασίλης Χατζηκωνσταντίνου και ο Θεόδωρος Ζέκος. Ακολούθως έγινε η παρουσίαση της φανέλας με τους χορηγούς από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, ενώ προβλήθηκε και βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της περσινής χρονιάς. Δείτε φωτογραφίες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here