Γ’ Εθνική: Ανακατατάξεις το τεχνικό επιτελείο του Άρη Αβάτου παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Ξάνθη Sport, ανακατατάξεις στο προπονητικό επιτελείο του Άρη Αβάτου θα έχουμε με τον Άγγελο Γιοβανόπουλο να μην συνεχίζει από τη θέση του γυμναστή.

Ο λόγος σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι το γεγονός ότι «οι επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν του επιτρέπουν να συμβαδίσει με το βεβαρημένο πρόγραμμα του Άρη Αβάτου».

Ο πρώην πλέον γυμναστής της ομάδας, ευχαρίστησε την Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για την αγαστή συνεργασία που είχαν μέχρι τώρα και τους ευχήθηκε καλή πορεία και επίτευξη των στόχων.

Παράλληλα, στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή εθεάθη να βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου με φόρμα του Άρη Αβάτου ο Κώστας Μαντζαρίδης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Θαλασσιάς.

«Μοιάζει λογική συνέχεια η επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών», επισημαίνει η Ξάνθη Sport. Σε κάθε περίπτωση, επικεφαλής του τεχνικού τιμ παραμένει ο Γιώργος Μαραντάς που προετοιμάζει εντατικά τους παίκτες του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την Κυριακή με αντίπαλο τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο γήπεδο του ΑΟΞ.