Αποκαλύψεις Κρεούζη για το «προξενιό» που έκανε στον Νίκο Σαμαρά με την μετέπειτα σύζυγό του Έλενα

 

Ιδιαίτερη σημασία έχει το παιχνίδι της ΑΕ Κομοτηνής με τον ΠΑΟΚ, με το οποίο ξεκινά επισήμως η αγωνιστική δράση στο βόλεϊ στην χώρα μας, για τον προπονητή της θρακιώτικης ομάδας Ηλία Κρεούζη.

Δεν είναι μόνο ότι αυτό το παιχνίδι θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της ΑΕ Κομοτηνής στα μεγάλα σαλόνια. Είναι και το γεγονός ότι η διοργάνωση του Λιγκ Καπ φέρει το όνομα του Νίκου Σαμαρά, με τον οποίο συνδεόταν με φιλική και στενή οικογενειακή σχέση ο Κρεούζης, την οποία αποκάλυψε ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη σελίδα της ΕΣΑΠ.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα και την ΑΕ Κομοτηνής που θα αγωνιστούμε σε αυτή τη διοργάνωση που είναι αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου ανθρώπου και βολεϊμολίστα Νίκου Σαμαρά. Μας συνέδεε προσωπική φιλία και στενές οικογενειακές σχέσεις», αναφέρει ο Ηλίας Κρεούζης και αποκαλύπτει για πρώτη φορά λεπτομέρειες για τις σχέσεις αυτές.

«Όταν εγώ έφυγα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης τη σεζόν που ανεβάσαμε την ομάδα στην Α1, ήρθε ο Νίκος και μαζί με τον Γιάννη Τασιούλη είχαμε πολύ στενή παρέα. Τότε ήρθα εδώ στην Κομοτηνή και αγωνιζόμουν. Γνώριζα και την Ελενα Δούκα που τότε έπαιζε μπάσκετ και φοιτούσε στη νομική της Κομοτηνής. Από μένα γνώρισε το Νίκο και παντρεύτηκαν».

Ο Ηλίας Κρεούζης καταλήγει: «Μας λείπει πολύ ο Νίκος και η σκέψη μας μας είναι σε αυτόν για αυτό η συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση έχει ιδιαίτερη σημασία».