Κύπελλο Ελλάδος: Δύσκολη νίκη Ολυμπιακού επί Λεβαδειακού για τον όμιλο του Άρη Αβάτου

 

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Λεβαδειακό σε αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος, για τον όμιλο όπου μετέχουν ακόμα ο Άρης Αβάτου και η Παναχαϊκή που κοντραρίστηκαν νωρίτερα το απόγευμα.

Ωστόσο αυτό που συζητήθηκε πιο πολύ στο Καραϊσκάκη ήταν η επανεμφάνιση του Τουρέ με τα ερυθρόλευκα, σε έναν αγώνα που τόσο ο Μαρτίνς όσο και ο Μάντζιος προχώρησαν σε πολλές αλλαγές έχοντας κατά νου τα ματς με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο αντίστοιχα την Κυριακή, για τη Super League.

Ο Ιβοριανός αγωνίστηκε για 58 λεπτά στο παιχνίδι, κάνοντας το πρώτο βήμα για την σταδιακή επανένταξη του σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Ωστόσο ο νεαρός Μάνος ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της λύτρωσης για τους ερυθρολεύκους στο παιχνίδι, στο οποίο έκαναν επίσης την πρώτη τους εμφάνιση οι Σα, Μασούρας, Γκιλιέρμε και Ναουέλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ροτέισον προχώρησε και ο πρώην προπονητής του Πανθρακικού και νυν του Λεβαδειακού Άκης Μάντζιος. Εκτός αποστολής έμειναν παίκτες όπως οι Μαρκόβσκι, Τσαμπούρης και Σουμπίνιο ενώ στον πάγκο έμειναν οι Επασί, Φαβάρο, Όμο και Νανζί. Το μοναδικό γκολ μπήκε στο 68′ όταν ο Μασούρας από δεξιά σήκωσε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι και εκεί ο Μάνος με εντυπωσιακό άλμα και καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Μπάγιτς.

Στην επόμενη αγωνιστική για τον 5ο όμιλο της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος, η Παναχαϊκή φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση των ομάδων που ιισοβαθμούν απόλυτα αυτή τη στιγμή με τρεις βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός θα υποδεχθεί τον Άρη Αβάτου στο ματς των ομάδων που δεν έχουν ακόμα βαθμό στον όμιλο.