Τα έκανε άνω-κάτω η ΕΣΑΠ βάζοντας ΑΕ Κομοτηνής και Εθνικό να παίξουν με ΠΑΟΚ αυτό το Σαββατοκύριακο!!!

 

Ένα εικοσιτετράωρο αφότου το ThrakiSportS επισήμανε ότι βρισκόμαστε πλέον μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Λιγκ Καπ και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές οι έδρες του τουρνουά, η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε πρόγραμμα για τον Α’ Όμιλο όπου μετέχουν οι ομάδες της Θράκης.

Και ενώ γκρινιάζαμε ότι δεν ξέρουμε την έδρα για τους αγώνες της άλλης εβδομάδας, μάθαμε τελικά ότι οι αγώνες με τον ΠΑΟΚ τόσο για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όσο και για την ΑΕ Κομοτηνής θα γίνουν στο γήπεδο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη. Όχι όμως την άλλη εβδομάδα αλλά αυτήν!!!

Ναι! Η ΕΣΑΠ αποφάσισε να αλλάξει πλήρως τον τρόπο διεξαγωγής του Λιγκ Καπ που η ίδια είχε ανακοινώσει. Τα ματς του πρώτου ομίλου δεν θα γίνουν σε τριήμερο τουρνουά σε μια έδρα αλλά σε… δόσεις. Και τα πρώτα ματς με τα οποία ξεκινά η χρονιά είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Έτσι, ενώ Μουστακίδης και Κρεούζης ετοίμαζαν να παίξουν στην Κομοτηνή το δεύτερο φιλικό τους το βράδυ του Σαββάτου, τελικά θα παίξουν επίσημα ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι Κομοτηναίοι το Σάββατο, οι Αλεξανδρουπολίτες την Κυριακή.

Με αυτούς τους δυο αγώνες του ΠΑΟΚ με αντιπάλους τον ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής και τον ΜΓΣ Εθνικό Αλεξανδρούπολης που θα γίνουν στο PAOK Sports Arena το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν οι αγώνες του Α΄ομίλου στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2018.

Και κάπως έτσι θα ξεκινήσει και η σεζόν επισήμως. «Οι αγώνες των κυπελλούχων Ελλάδας 2018 θα γίνουν νωρίτερα λόγω των αλλαγών που έγιναν στο πρόγραμμα των Ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου. Σημειώνεται πως το τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 έχει προγραμματίσει τη συμμετοχή του σε διεθνές τουρνουά στο εξωτερικό», επισημαίνει η ΕΣΑΠ.

Ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 θα γίνει την Τετάρτή 3/10 ή την Πέμπτη 4/10 ενώ η κλήρωση για την έδρα του αγώνα θα γίνει εντός των ημερών στα γραφεία της ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης. Το ίδιο ισχύει, αν και δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση, και για την επίσημη αναμέτρηση ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής.

 

Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» 2018

Το πρόγραμμα των αγώνων του Α΄ομίλου

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ – ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ή Πέμπτη 4 Οκτωβρίου

Ηρακλής Πετοσφαίριση – ΠΑΟΚ (για την έδρα θα γίνει κλήρωση)

ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής

* Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα σε όλους τους ομίλους θα ανακοινωθεί άμεσα από την ΕΣΑΠ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here