Kύπελλο Ελλάδας: Σε μπελάδες η Ξάνθη μετά το τρίποντο-χρυσάφι της Κέρκυρας στον Βόλο

 

Μεσα σε έντονη φημολογια για τον προπονητη της Νίκης Βόλου Φάντζιο Μπούις ότι θα συνεχίσει στην Κύπρο και στον ιστορικό Ολυμπιακό Λευκωσίας, για τον 7ο όμιλο η Κέρκυρα επικράτησε με 0-1 στον Βόλο και έβαλε σε μπελάδες την Ξάνθη και ΟΦΗ που πρέπει να κερδίσουν μέσα στο νησί των Φαιάκων αν δε θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες πρόωρου αποκλεισμού από το Κύπελλο.

Η ομάδα της Κέρκυρας του Δημήτρη Σπανού υποδέχεται και τους δυο στην έδρα της και έτσι οι Θρακιώτες την επόμενη αγωνιστική πρέπει να κερδίσουν εκτός έδρας ώστε να μην εξαρτώνται από άλλους στο φινάλε των ομίλων.

Στα του αγώνα οι Φαίακες έφυγαν με τους τρεις βαθμούς από τον Βόλο, χάρη, στο τέρμα του Στέλιου Κρητικού στο 20’ αλλά και στα δοκάρια της εστίας του Κουτζαβασίλη που σταμάτησαν, μία, την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέτσε στο 73’ και μία τη βολίδα του Ιορδανίδη στο 87’.

Από την Νίκη δεν αγωνίστηκαν οι Κώστας Παπαδόπουλος και Θανάσης Κυριαλάνης, ενώ βασικοί ήταν οι πρωην Πανθρακες Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Θόδωρος Παπαδόπουλος και ο πρωην Σουφλιώτης Κέρι.