Κύπελλο Ελλάδας: Η παρουσία του Μάνταλου επισκίασε την ισοπαλία Αήττητου-Εργοτέλη στα Σπάτα

 

Ο νεοφώτιστος στην Football League Αήττητος Σπάτων αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Εργοτέλη σε αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος, που διεξήχθη παράλληλα με την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΟΦΗ.

Ωστόσο αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν ο Πέτρος Μάνταλος. Ο κομοτηναίος αρχηγός της ΑΕΚ εκμεταλλεύθηκε το ρεπό που έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους παίκτες του μετά την αναβολή της αναμέτρησης με τη Λαμία και βρέθηκε στο γήπεδο των Σπάτων, όπως και άλλοι συμπαίκτες του στην Ένωση.

Στα του αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που πίεζε κυρίως και μάλιστα είχε κερδίσει πολλά κόρνερ χωρίς να τα μετουσιώσει σε γκολ. Ωστόσο χάρη σε ένα λάθος του Κοκκαλά που δεν κατάφερε να μπλοκάρει στην σέντρα του Ιατρούδη, ο Καπνίδης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Το γκολ του πρώην σέντερ φορ του Άρη άλλαξε τις ισορροπίες του παιχνιδιού, με τον Αήττητο να να βγαίνει μπροστά στο δεύτερο ημίχρονο και τον Εργοτέλη να περνά κυρίως σε θέση άμυνας. Τελικά, ο Γροντής ήταν εκείνος που ισοφάρισε στο 79′, όταν επιχείρησε σέντρα, η οποία με τη βοήθεια του αέρα άλλαξε πορεία και κρέμασε τον Καλογεράκη για το τελικό 1-1.