ΕΠΣ Θράκης: Συνεχίζουν τα «ψώνια» από τα Γιάννινα οι Προσκυνητές! Απέκτησαν τον νταμπλούχο πορτιέρο Αλέξη Κυρικλίδη

 

Μπορεί το περσινό παρεάκι της Δόξας Προσκυνητών από τα Γιάννενα να αποχωρησε από την ομάδα για διάφορους λόγους, ώστόσο η ομάδα συνεχίζει να προσελκύει ποδοσφαιριστές από την πρωτευουσα της Ηπειρου.

Έτσι μετα τους Τάσο Φαρμάκη, Γιώργο Μόσχο, Στέργιο Πότση που επέστρεψαν στα Γιάννενα και τον «βενιαμίν» της τετράδας Δημήτρη Σιχλιμοίρη που μεταγράφηκε στον Άρη Αβάτου, η Δοξα Προσκυνητών θα έχει στις τάξεις τον 19χρονο ταλαντούχο τερματοφύλακα Αλέξη Κυρικλίδη, δημιουργώντας μια πολύ δυνατή τριάδα στα γκολποστ με τον έμπειρο  Βαγγέλη Κολτσίδα που μεταγράφηκε από τον Ορφέα Ξυλαγανής και τον έφηβο Δήμο Ράπτη που ήρθε στην ομάδα από τον Ορφέα Στρύμης.

Ο Κυρικλίδης που πέρασε στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του ΔΠΘ, ίσως αποτελέσει και την μεταγραφή της χρονιάς στην θέση 1 για την ομάδα των Προσκυνητών,  αφού ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του Θρίαμβου Σερβιανών στην ΕΠΣ Ηπείρου στην πορεία της ομάδας για την κατάκτηση του νταμπλ, και πρώτος σε λεπτα συμμετοχής συνολικα σε 35 αγώνες σε πρωτάθλημα και κυπελλο. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στον ΑΟ Σταυρακίου και στις ακαδημιες του ΠΑΣ Γιάννινα.