Super League: Κλήθηκε ξανά για τις επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής Μαυριτανίας ο Κασά Καμαρά

 

Για ακόμα μια φορά θα απουσιάσει από την Ξάνθη ο Κασά Καμαρά για λόγο που έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, της Εθνικής Μαυριτανίας.

Ο μέσος της θρακιώτικης ομάδας περιλαμβάνεται στα πλάνα του ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας του για τις αναμετρήσεις με την Αγκόλα στις 12 και 16 Οκτωβρίου.

Τα συγκεκριμένα παιχνίδια θα διεξαχθούν για την 3η και 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, γνωστότερου και ως Copa Africa.

Ο 26χρονος αμυντικός μέσος της Ξάνθης έχει φορέσει 19 φορές τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Μάλιστα στο πιο πρόσφατο ματς κόντρα στην Μπουρκίνα Φάσο ο Καμαρά είχε σκοράρει το δεύτερο γκολ στο 2-0 της Μαυριτανίας.

Η Μαυριτανία μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές είναι πρώτη στον όμιλό της με 6 βαθμούς, ενώ από 3 πόντους έχουν η Μπουργκίνα Φάσο και η Αγκόλα και χωρίς πόντο είναι η Μποτσουάνα.

Την συγκεκριμένη περίοδο πάντως θα έχουμε διακοπή στο πρωτάθλημα, αφού θα υπάρχουν αγώνες και της Εθνικής Ελλάδος για τι Nations League της Ευρώπης.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να απουσιάζουν και άλλοι παίκτες από την Ξάνθη, αφού στο συγκεκριμένο «παράθυρο» έχουν προγραμματιστεί αγώνες και των μικρών Εθνικών Ομάδων.