Ικανοποίηση μετά τα πρώτα φιλικά της Ακαδημίας Μπάσκετ της Ελπίδας Σαπών στην Αλεξανδρούπολη

 

Η Ακαδημία Μπάσκετ της Ελπίδας Σαπών υπό τον Σοφρώνη Παπουη είναι πλέον γεγονός. Πέρσι έγιναν τα πρώτα δειλά βήματα όμως φέτος τα πράγματα είναι επίσημα.

Μάλιστα, τα τμήματα της ακαδημία βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή, και έδωσαν φιλικά παιχνίδια με την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης.

Οι παμπαίδες Α’ της ομάδας  αγωνίστηκαν με τους παμπαίδες Β’ της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης επικρατώντας σχετικά εύκολα, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ.

Ακολούθησαν οι παγκορασίδες που άφησαν θετικές εντυπώσεις αγωνιζόμενες με αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

“Τα πρώτα φιλικά για τις ακαδημίες μας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή στο πανεπιστημιακό γήπεδο Αλεξανδρουπολης .Οι παμπαίδες Α’ της ομαδας μας αγωνίστηκαν με τους παμπαίδες Β’ της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης επικρατώντας σχετικά ευκολα, παίζοντας κατα διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ .Τη σκυτάλη παρέλαβε το τμήμα πανγκορασίδων αφήνοντας θετικές εντυπώσεις παρόλο που αγωνίστηκε με σχεδον 2 χρονιες μεγαλύτερες αθλητριες! Συγχαρητήρια στους προπονητές και τους παίχτες(αγόρια και κορίτσια) και των 2 ομάδων!Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και ευελπιστούμε να την ανταποδωσουμε!”