Γ’ Εθνική: Η επίσκεψη του Λεύκιππου στο Μουσείο Καλαθοσφαίρισης της ΧΑΝΘ (+photos)

 

Μετά την λήξη της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στον Λεύκιππο Ξάνθης και στην ΧΑΝΘ, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Θρακιώτικης ομάδας επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μπάσκετ που έχει δημιουργήσει η Χριστιανική Αδελφότητα, που είναι και εκείνη που έφερε το άθλημα στην Ελλάδα.

«O AO Λεύκιππος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Κεραμέα , Γενικό Αρχηγό του τμήματος μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ, τον κ.Διονύση Ανανιάδη ,  παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας, της Χ.Α.Ν.Θ. και του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την κ.  Βίκυ Χατζηπαραδείση, Επιμελήτρια του Μουσείου Μπάσκετ της ΧΑΝΘ για την άψογη ξενάγηση στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ μετά την λήξη του φιλικού παιχνιδιού της ομάδας μας με την ΧΑΝΘ», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Λεύκιππου.

Η αποστολή του Λεύκιππου, που  αριθμούσε 15 αθλητές , έμεινε εντυπωσιασμένη από τις αναφορές τους  σε σημαντικές στιγμές του παρελθόντος και στον ρόλο που διαδραμάτισε η Χ.Α.Ν.Θ. στην ανάπτυξη του μπάσκετ.

«Η ύπαρξη αυτού του Μουσείου αποτελεί ένα κόσμημα της Ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ. Επίσης ευχαριστούμε την ομάδα της ΧΑΝΘ για την άψογη φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες», καταλήγει η ανακοίνωση της ΧΑΝΘ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here