Γ’ Εθνική: Ξαφνικό τέλος ανάμεσα σε Γιώργο Κριεζή και Κεραυνό Πέρνης! Περιζήτητος ο …«Ζλάταν των φτωχών»

 

Ξαφνικό διαζύγιο είχαμε αναμεσα στον ξανθιωτη επιθετικό Γιώργο Κριεζή και τον Κεραυνό Πέρνης επόμενο αντίπαλο της Ασπίδα Ξάνθης στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής.

Ο «Ζλάταν των φτωχών» ή «ταχυδρόμος», όπως ονομαζοταν στο Βέλγιο, αποχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS από την πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας κοινη συναινεση και ηδη αρκετές ομάδες Γ’ εθνικής αλλά και τοπικού από Καβάλα και γειτονικούς νομούς ενδιαφέρονται για την απόκτησή του μια βδομάδα πριν την έναρξη των πρωταθληματων.

Ο Κριεζής πέρυσι είχε μια εντυπωσιακή σεζόν αρχικά με τον Ηρακλή Ζυγού (8 τερματα) στην ΕΠΣ Ξάνθης και αλλα 11 με τον Κεραυνό Πέρνης συμβάλλοντας σημαντικά στην κατάκτηση του πρωτου πρωταθλήματος στην ΕΠΣ Καβάλας, και αν και συμφώνησε να παραμείνει και την επόμενη σεζόν και σκόραρε σε αρκετά παιχνίδια στην προετοιμασία και στο κύπελλο τελικά δεν θα συνεχίσει  στην «Ρίβερ Πλέιτ της Ελλάδας», αφού οι Καβαλιώτες φοράνε φανέλες της λαοφιλούς ομάδας της Αργεντινής,

Ο 23 χρονος επιθετικός έχει εμπειρία από την Γ΄Εθνική φορώντας την φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Ορφέα Ξάνθης και τις ακαδημίες του ΑΟΞ, στον Ηρακλή Ζυγού δυο φορές, και στην Βελγική Νόσσεγκεμ. Πλέον μένει να δούμε ποιους Θρακιώτες θα έχει ως συμπαίκτες αφού η Πέρνη κοιτά δυνατά παίκτες από την περιοχή της Ξάνθης αλλά και της Ροδόπης.