Γ’ Εθνική: Σημαντικές … μεταγραφές στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με Παντελίδη και Δαλαμπίρα!

 

Μπορεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να μην ανακοίνωσε πολλές μεταγραφές εντός γηπέδων, εξωαγωνιστικά όμως τα πάει καλά αφού την ομάδα θα ενισχύσουν δυο άνθρωποι που νιώθουν από μπάλα, ένας στην διοίκηση και ο άλλος από τη θέση του αθλητικού διευθυντή. 

Ο ένας είναι ο Μπάμπης Παντελίδης, η ψυχή και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΠΑΕ Νίψας που δεν αντεξε να παλεύει μόνος του και με την αποχώρησή του η ομάδα διαλύθηκε με τον πρώην γενικό γραμματέα της ΠΟΣΥΦΥ να δέχεται το πρεσσινγκ της ομάδας εδώ και καιρό να αναλάβει διοικητικό πόστο, γεγονός που μετά από σκέψη αποδέχτηκε και τον Γιώργο Δαλαμπίρα (φώτο δεξιά), ο οποίος αναλαμβάνει πόστο Αθλητικού Διευθυντή.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης: «Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της ενίσχυσης του σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας του, ανακοινώνει την ένταξη του κ. Παντελίδη Μπάμπη στην διοικητική ομάδα του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο κος Παντελίδης αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στο δυναμικό της ομάδας αφού αποτελεί ένα παράγοντα με πολυετή εμπειρία και γνώση στον χώρο του ποδοσφαίρου. Έτσι, μαζί με την εξίσου σημαντική προσθήκη του κ. Σαριανίδη Γεώργιου, ενός στελέχους με μακρόχρονη πορεία στον ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της περιοχής μας, (η οποία έλαβε χώρα τις προηγούμενες εβδομάδες), ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ενδυναμώνει τις διοικητική ομάδα του με στόχο να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις προκλήσεις των αγωνιστικών αλλά και των τμημάτων υποδομής της ομάδας ποδοσφαίρου.

Επιπλέον, πάντα στο πλαίσιο της καλύτερης και αποδοτικότερης λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε συνεργασία με τον κο Δαλαμπίρα Γεώργιο, ο οποίος ανέλαβε την θέση του Αθλητικού Διευθυντή. Από την θέση αυτή, ο κος Δαλαμπίρας θα οργανώσει σε αποδοτικότερο βαθμό της καθημερινή λειτουργία του τμήματος, πάντα σε συνεργασία με την διοικητική ομάδα αλλά και με τα υπόλοιπα στελέχη».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here