Επιλογές – έκπληξη από Τοροσίδη για τον καλύτερο προπονητή του 2018! Στον Ντεσάμπ το βραβείο

 

Μπορεί στο θέμα του καλύτερου ποδοσφαιριστή να ψήφισε… προβλεπόμενα, επιλέγοντας τον Λούκα Μόντριτς που ψήφισαν και οι περισσότεροι ως κορυφαίο ποδοσφαιριστή της σεζόν, αλλά διαφοροποιήθηκε έντονα από τον πολύ κόσμο στις επιλογές που έκανε για τον καλύτερο προπονητή.

Ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας δεν ψήφισε ούτε τον Ντιντιέ Ντεσάμπ που αναδείχθηκε πρώτος στην σχετική ψηφοφορία, ούτε τον Ζινεντίν Ζιντάν που αναδείχθηκε δεύτερος, ούτε τον Ζλάτκο Ντάλιτς που κατέκτησε την τρίτη θέση στην ψηφοφορία της FIFA.

Τρεις επιλογές είχε την δυνατότητα να κάνει ο Τόρο δίνοντας 5, 3 και 1 πόντο αντίστοιχα και κανένα από τα προαναφερθέντα ονόματα δεν ήταν στις επιλογές του. Ποιος ήταν ο κορυφαίος προπονητής για τον Βασίλη Τοροσίδη την περασμένη σεζόν;

Ο θρακιώτης άσσος ψήφισε τον πρώην προπονητή του στον Ολυμπιακό και νυν της Μπαρτσελόνα Ερνέστο Βαλβέρδε. Χάρη και στους βαθμούς του Τόρο, ο Βαλβέρδε αναδείχθηκε όγδοος στην σχετική λίστα λαμβάνοντας το 2,39% των ψήφων.

Δεύτερη επιλογή για τον Τοροσίδη ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που αναδείχθηκε 11ος και τελευταίος και τρίτη επιλογή ο Πεπ Γκουαρντιόλα, που στην συνολική ψηφοφορία κατέλαβε την 4η θέση, πίσω από τον προπονητή της πρωταθλήτριας κόσμου Γαλλίας, τον πρώην τεχνικό της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ και τον προπονητή της φιναλίστ του Μουντιάλ Κροατίας.

Αναφορικά με τις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή Μίχαελ Σκίμπε, σε σχέση με τους συναδέλφους του, επέλεξε κατά σειρά τον Ντιντιέ Ντεσαμπ, τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο νικητής Ντεσαμπ ψήφισε ως κορυφαίο τον Ζινεντίν Ζιντάν και επόμενες επιλογές του ήταν ο Ζλάτκο Ντάλιτς και ο Ρομπέρτο Μαρτίνες.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΚΑΙ ΣΚΙΜΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ 2018 ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ