LIVE από τα Πηγάδια για την Super League: ΑΟ Ξάνθη – ΟΦΗ 3-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Ξάνθη – ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα από τα Πηγάδια. Σε μία ώρα ξεκινά η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και το ThrakiSportS βρίσκεται στα Πηγάδια για την μετάδοση της αναμέτρησης.

Ωρα 15:05  Αυτό θα είναι το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, που θα ολοκληρωθεί με το μεγάλο ντέρμπι στις 20:30 ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ στις 19:00 θα έχουμε και το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός.

Ωρα 15:08  Χθες είχαμε τα αποτελέσματα Αστερας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 2-0, Λάρισα – Ατρόμητος 0-2 και ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης 1-0.

Ωρα 15:11  Την Δευτέρα έχουμε δύο παιχνίδια, στις 19:00 Παναιτωλικός – Λαμία και στις 19:30 Πανιώνιος – Ολυμπιακός.

Ωρα 15:15 Ο ΟΦΗ ανέβηκε το Σάββατο στην Ξάνθη με προοπτική να μείνει πέντε μέρες, αφού θα επιστρέψει στην Κρήτη μετά την διεξαγωγή και του αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης που θα ξεκινήσει και αυτός περίπου ίδια ώρα, στις 16:30.

Ωρα 15:18 Αυτός είναι ο λόγος που ο πρώην παίκτης αλλά και προπονητής της Ξάνθης και νυν του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος έχει πάρει 20 παίκτες στην αποστολή. Αναλυτικά η αποστολή των Κρητικών με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:21 Από την πλευρά της η Ξάνθη θα αγωνιστεί χωρίς τον τραυματία Φασίδη και τον τιμωρημένο Ντουρίτσκοβιτς ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο αρχηγός Φλίσκας και ο ανέτοιμος μετά την παρατεταμένη απουσία του λόγω τραυματισμού Μπρίτο. Αντιθέτως, επιστρέφει στην αποστολή ο Μελιόπουλος. Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:25  Εχουμε όμως πλέον και συνθέσεις. Η Ξάνθη ξεκινά με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Κασάδο, Σιλά στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Καμαρά, Κοβάσεβιτς στον άξονα, τους Κίκε, Σοφιάν στα άκρα και τον Σαρπόνγκ πίσω από τον προωθημένο Γέντρισεκ  που θα είναι η αιχμή του δόρατος.

Ωρα 15:27  Στον πάγκο του ΑΟΞ κάθονται οι Σταθάκης, Ντε Λούκας, Αλμέιδα, Μελιόπουλος, Θυμιάνης, Σουλεϊμάν και Κάστρο.

Ωρα 15:30  Για τον ΟΦΗ ο Σωτηρίου ξεκινά στο τέρμα, οι Κυριακίδης, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Κοιλιάρας στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, οι Μεγιάδο, Παπαστεριανό θα βρίσκονται στον άξονα, οι Κουτσινικούλης και Πλατέλλας στα άκρα και οι Αραβίδης και Βουό επιθετικό δίδυμο.

Ωρα 15:32  Παπαστεριανός και Πλατέλλας έχουν φορέσει στο παρελθόν την φανέλα της Ξάνθης όπως και ο Δημήτρης Κομεσίδης που είναι στον πάγκο. Στον πάγκο των Κρητικών κάθονται οι Στρέζος, Νάστος, Ντίνας, Κομεσίδης, Κοροβέσης, Μπολάκης, Νέιρα

Ωρα 15:36 Οι δυο ομάδες διεκδικούν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Η Ξάνθη προέρχεται από δυο ισοπαλίες, ενώ ο ΟΦΗ από δυο ήττες, αλλά νίκη δεν έχει πετύχει καμιά τους και αυτό το γεγονός κάθιστά ιδιαίτερα σημαντική και κρίσιμη την αναμέτρηση, αν και βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του πρωταθλήματος.

Ωρα 15:39  Στην αναμέτρηση ανάμεσα στις ομάδες νέων της Ξάνθης και του ΟΦΗ που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων το απόγευμα του Σαββάτου, οι Ξανθιώτες πέτυχαν την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα και όλοι ελπίζουν να αποτελέσουν οδηγό και για τους άνδρες. Λεπτομέρειες για αυτόν τον αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:43 Αυτή είναι η 25η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Στις προηγούμενες 24 έχουμε 15 νίκες για τους γηπεδούχους, 5 ισοπαλίες και 4 νίκες των Κρητικών. Αναλυτικά η προϊστορία με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:46 Πάντως στα Πηγάδια ο ΟΦΗ δεν έχει καταφέρει να πετύχει νίκη. Έχει ηττηθεί σε έξι ματς για το πρωτάθλημα και δύο για το Κύπελλο που έχουν διεξαχθεί από το 2004 και μετά, ενώ οι μόνες βαθμολογικές απώλειες για την Ξάνθη είναι δυο λευκές ισοπαλίες.

Ωρα 15:51 Ολοκληρώνουν την προθέρμανσή τους οι δυο ομάδες και επιστρέφουν στα αποδυτήρια για την επίσημη είσοδο σε λίγο, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί κάτω από έντονη ζέστη.

Ωρα 15:54 Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Παπαπέτρου της ΕΠΣ Αθηνών με βοηθούς τους Ακρίβο επίσης Αθηνών και Κουρομπίλια Δυτικής Αττικής και τέταρτο τον Φωτιάδη από την Καστοριά.

Ωρα 15:57  Τωρα η επίσημη είσοδος των δυο ομάδων για την έναρξη του αγώνα.

Ωρα 16:00  Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του νεαρού διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης Νίκου Ντοσίδη που έφυγε το Σάββατο από τη ζωή.

1′ Εναρξη του αγώνα

4′ Πρώτη υποψία ευκαιρίας για ΟΦΗ με κεφαλιά του Παπαστεριανού, μπλόκαρε εύκολα ο Ζίβκοβιτς

7′ Χτύπησε ο Παπάζογλου και δεν δείχνει ικανός να συνεχίσει, ο Κομεσίδης θα μπει στη θέση του

8′ Αναγκαστική αλλαγή για την Ξάνθη. Κομεσίδης στη θέση του Παπάζογλου

12′  Χωρις ρυθμό και μεγάλη φάση το ματς μέχρι στιγμής, ελαφρά κατοχή για τους φιλοξενούμενους

17′  Πρωτη υποψία ευκαιρίας για Ξάνθη με σουτ του Γέντρισεκ απο δυσκολη θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ

22′  Φτάνουμε στα μισά του πρώτου μέρους χωρίς κάτι ιδιαίτερο στα Πηγάδια

23′ Κίτρινη στον Λισγάρα

24′ Ευκαιρία για ΟΦΗ, κεφαλιά του Αραβίδη από στημένη μπαλα, αλλά πέρασε άουτ

25′ Σουτ του Αραβίδη, έδιωξε με υπερένταση χαμηλά ο Ζίβκοβιτς

27′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Σαρπόνγκ κέρδισε την κόντρα στο κέντρο, βγήκε τετ α τετ με τον Σωτηρίου, αλλά ο πορτιέρο του ΟΦΗ με τη βοήθεια και του Ποτουρίδη όπου γύρισε αντέδρασε σωστά και η μπάλα έφυγε κόρνερ

28′ Γκοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Σκόρερ ο Γεντρισεκ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ του Σαρμονγκ από τα αριστερά, ο Σλοβάκος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σωτηρίου. ΑΟ Ξάνθη – ΟΦΗ 1-0

30′  Ημίωρο με την Ξάνθη μπροστά, ο Παπαστεριανός είναι εκείνος που έχασε τον Γέντρισεκ, φάνηκε και το κενό του Παπάζογλου σε αυτή τη φάση.

35′ Ανεβασμένη η Ξάνθη μετά το γκολ, δεν έχει καταφέρει να αντιδράσει ο ΟΦΗ.

36′ Προσπαθεί τώρα να αντιδράσει. Συρτό σουτ του Κουτσιανικούλη, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ

40′  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Προσωπική σφραγίδα από Ερικ Γέντρισεκ που βγήκε από την πλάτη της άμυνας μόνος απέναντι στον Σωτηρίου, απέφυγε και τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ και πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία για να κάνει το ΑΟ Ξάνθη – ΟΦΗ 2-0

44′ Παραλίγο τρίτο γκολ ο Γέντρισεκ αλλά έπιασε χλιαρό σουτ και μπλόκαρε ο Σωτηρίου. Κιτρινη στον Αραβιδη.

45′ Δυο λεπτά οι καθυστερήσεις

45+2′  Τέλος πρώτου μέρους. Η Ξάνθη μετά τα μισά του 45λεπτου ελέγχει το παιχνίδι, πέτυχε δυο γκολ με τον γεντρισεκ και εχει βάλει τις βάσεις για να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: ΑΟ Ξάνθη – ΟΦΗ 2-0

Ωρα 16:50  Πολυ καλή η παρουσία της Ξάνθης μετά το 25′, ως τότε ήλεγχε αλλά χωρίς να έχει απειλήσει με εξαίρεση μια φαση ο ΟΦΗ

Ωρα 16:54  Δροσίζεται το γήπεδο αυτή τη στιγμή αφού άνοιξαν τα ντεκ για να ποτιστεί το χορτάρι

Ωρα 16:57  Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πέταλο υπάρχει παρουσία και λίγων οπαδών του ΟΦΗ

Ωρα 17:00 Επιστρέφουν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο

Ωρα 17:03  Πάμε για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

46′ Εναρξη β’ ημιχρόνου με αλλαγή στην αλλαγή για τον ΟΦΗ, έξω ο Κομεσίδης και μέσα ο Νάστος. Σουτ του Σιλά από καλή θέση, η μπάλα πέρασε άουτ

49′ Απαντά στην ευκαιρία με καλό σουτ ο Ποτουρίδης αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

55′  Δεκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στην εικόνα του αγώνα

56′ Κίτρινη στον Κοβάσεβιτς του ΟΦΗ

60′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη. Μέσα ο Ντε Λούκας, έξω ο Κίκε Μπουλα

63′ Κίτρινη στον Καμαρά

64′ Κιντρινη και στον Βουο

65′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοβάσεβιτς, η μπάλα στο τείχος

68′ Αλλαγή για τον ΟΦΗ, στη θέση του Κουτσιανικούλη ο Νέιρα

72′ Σουτ του Πλατέλλα από καλή θέση, έφυγε άουτ

75′ Ο Καντά παραπάτησε και βρίσκεται στο έδαφος

79′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Στη θέση του Σαρπόνγκ ο Κάστρο

80′ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Σωτηρίου έκανε εκπληκτική επέμβαση σε σουτ του Κάστρο από κοντά

83′ Σουτ του Βουό από μακριά πέρασε αρκετά άουτ

86′ Ευκαιρία για ΟΦΗ, σουτ του Παπαστεριανού άουτ

87′ Γκοοοοοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς και το σκορ γίνεται Ξάνθη – ΟΦΗ 3-0

88′ Αλλαγή για την Ξάνθη, Βγαίνει ο σκόρερ Κοβάσεβιτς και στη θέση του ο Μελιόπουλος

90′ Τρια λεπτα οι καθυστερήσεις

90+3′  Τέλος του αγώνα. Για 25 λεπτά δυσκολεύθηκε η Ξάνθη αλλά με έναν καταπληκτικό Ερικ Γεντρισεκ και το καταπληκτικό τέρμα στο τέλος του Κοβάσεβιτς η Ξάνθη παίρνει μεγάλο αποτέλεσμα και εμφατικά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Τελικό αποτέλεσμα: ΑΟ Ξάνθη – ΟΦΗ 3-0