Volley League: Τα τρία μέλη του Δ.Σ. του νεοσυσταθέντος ΤΑΑ της ΑΕ Κομοτηνής

 

Η ΑΕ Κομοτηνής λαμβάνοντας πριν από λίγες ημέρες και επισήμως την άδεια σύστασης του ΤΑΑ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, εισήλθε και τυπικά στην οικογένεια των μεγάλων του ελληνικού βόλεϊ.

Ποιοι όμως ανέλαβαν διοικητικά να τρέξουν αυτήν την προσπάθεια; Μέχρι τώρα ήταν γνωστός και τράβαγε όλα τα βλέμματα ο μέχρι πρότινος απλά έφορος του τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής Τάσος Πετρίδης, που ως γνωστόν ανέλαβε πρόεδρος του ΤΑΑ. Ωστόσο στην προσπάθεια αυτή  δεν θα είναι μόνος του.

Το νέο Τμήμα Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης της ΑΕ Κομοτηνής έχει τριμελή σύνθεση. Πέρα από τον Τάσο Πετρίδη, σε αυτό μετέχουν ακόμα ο παλαίμαχος διαιτητής ποδοσφαίρου και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Ζηλούδης καθώς και ο μέχρι πριν λίγες εβδομάδες πρόεδρος του όλου οικοδομήματος της ΑΕ Κομοτηνής Γιάννης Γεωργαντάς.

Οι τρεις τους θα αναλάβουν να τρέξουν την ομάδα βόλεϊ, που θα λάβει μέρος στα μεγάλα σαλόνια της Α1 μετά από 20 χρόνια, σε συνεννόηση πάντα με τον Ερασιτέχνη, όπου πρόεδρος έχει αναλάβει ο Γιώργος Παπαδόπουλος.