Super League: Με Τραπεζανίδη η μετάδοση του Ξάνθη-ΟΦΗ! Οι σπορκάστερς όλων των ματς του τριημέρου

 

Ο Γιώργος Τραπεζανίδης για δευτερη φορά την φετινή σεζόν θα μεταδώσει για λογαριασμό της ΕΡΤ1 εντός έδρας αγώνα της Ξάνθης, καθώς ο γνωστός σπορκάστερ από την Θεσσαλονίκη ήταν εκείνος που είχε περιγράφει και το ΑΟΞ-Παναθηναϊκός της πρεμιέρας.

Τα φώτα φυσικά πέφτουν στην 4η αγωνιστική στο στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας. Στις 20:30 της Κυριακής ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ, με μετάδοση από το Novasports 1 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Γιώργου Βασιλείου, Ευγένιου Δαδαλιάρα και Θωμά Μίχου. Από τις 18:30 θα βγει pre game εκπομπή με Γρηγόρη Παπαβασιλείου και της Λίλας Κουντουριώτη.

Τα Σάββατο η Nova θα δείξει στις 18:15 το Αστέρας – Απόλλων σε περιγραφή Αγγελου Στυλιάδη και στις 20:30 το ΠΑΣ Γιάννινα – Αρης σε περιγραφή Ηλία Βλάχου. Νωρίτερα η ΕΡΤ θα μεταδώσει, στις 19:00, το Ατρόμητος – ΑΕΛ σε περιγραφή Γιώργου Χαϊκάλη.

Η Nova την Κυριακή έχει μόνο… Τούμπα, τα άλλα δείχνει η ΕΡΤ1. Όπως προαναφέρθηκε στις 16:00 το Ξάνθη – ΟΦΗ θα μεταδοθεί σε περιγραφή Γιώργου Τραπεζανίδη και στις 19:00 το Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός σε περιγραφή Γιάννη Καραλή.

Τέλος, την Δευτέρα στις 19:00 το Παναιτωλικός – Λαμία θα το δούμε από την ΕΡΤ1 σε περιγραφή Βασίλη Μπακόπουλου ενώ στις 19:30 το Πανιώνιος – Ολυμπιακός από το Novasports1 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου, Νίκου Γαβαλά και Γιώργου Αργυρόγλου.