Οκτώ Κομοτηναίοι αθλητές στο Παγκόσμιο και Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

 

Στην Αθήνα βρίσκονται αυτές τις ώρες οκτώ αθλητές της ακαδημίας Ζίου Ζίτσου Budo Fighters, για να συμμετάσχουν – με τα χρώματα της εθνικής – στο παγκόσμιο και βαλκανικό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα αυτό το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου.

Η ακαδημία μπαίνει στην μάχη με οκτώ προετοιμασμένους αθλητές που θα τα δώσουν όλα για την Ελλάδα,. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “Χρόνος”, στους αγώνες  θα λάβουν μέρος οι εξής: Γιώργος Αγαλιανός, Κώστας Προσαλέντης, Βαγγέλης Χριστόπουλος, Δημήτρης Γεωργίου, Γιάννης Μαρινέλης, Αναστάσης Ράπτης, Δημήτρης Κεμπαρίδης και Νικολέτα Τελάκη.

«Ενόψει της νέας αθλητικής σεζόν η καλύτερη διαφήμιση της ακαδημίας μας είναι οι οκτώ αθλητές, μέλη της εθνικής ομάδας, που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο παγκόσμιο και βαλκανικό πρωτάθλημα ju-jitsu που φέτος διεξάγεται στην Αθήνα 21-22-23 Σεπτεμβρίου. Οι καθημερινές προπονήσεις μέσα στο καλοκαίρι, οι στερήσεις και οι θυσίες τους κάνουν να σταθούν με αξιώσεις σε αυτή την πρόκληση για καινούριες διακρίσεις», αναφέρει σε σχετικό μήνυμά του ο σύλλογος.