Τον Τίτο Κουτεντάκη με θητεία στον ΟΦΗ έφερε στις Σάπες λόγω προυπηρεσίας στην Κρήτη ο κόουτς Χαριτόπουλος

 

Στην μεταγραφή του ταλαντούχου κρητικού αριστερού μπακ χαφ Τίτου Κουτεντάκη προχώρησε η Ελπίδα Σαπών που ισχυροποιείται πολύ όπως και πέρυσι λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο 18χρονος μέσος είναι γιος του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου Γιώργου Πλούταρχου Κουτεντάκη, αγωνιζόταν στον Αθλητικό Όμιλο Τυμπακίου, ομάδα που αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Θρακη τίμησαν με την παρουσία τους, αναμεσά τους και ο προπονητής της ομάδας των Σαπών Βασίλης Χαριτόπουλος. Ο Κουτεντάκης πέρυσι σε 33 συμμετοχές σε πρωτάθλημα-Κύπελλο είχε συνολικά επτά γκολ, ενώ ηδη έπαιξε φέτος δύο παιχνίδι με τον ΑΟ Τυμπακίου. Ακόμη αγωνιστηκε για δυο σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ 94 στο πρωτάθλημα της Β2 ΕΠΣΗ όπου ήταν εκ των κορυφαιων της ομάδας, αλλα και στην ομάδα πάιδων του ΟΦΗ. Ήταν επίσης βασικό στέλεχος της Μικτής Παίδων της ΕΠΣ Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης ενώ έχει περάσει και απο δοκιμαστικό στου Ρέντη για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Η οικογενειά του είναι πάντως πολύ ποδοσφαιρική, αφού εκτός του πατερα Κουτεντάκη, και ο 15χρονος συνονόματος ξάδερφος Τίτος Κουτεντάκης μεταγραφηκε το καλοκαίρι στην ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ ενω είναι μέλος της Εθνικής Παίδων.