Europa League: Στην εξέδρα της Τούμπας ο δήμαρχος Ορεστιάδας με τον γιο του Σωκράτη

 

Ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 1-0 από την Τσέλσι στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League, σε ένα παιχνίδι πάντως που ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τις επιλογές του και την διαχείριση που έκανε στο ματς, δεν έδειξε ότι τον ενδιέφερε και πολύ να το χτυπήσει.

Ο Ουίλιαν ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της νίκης για την Τσέλσι μόλις στο 7ο λεπτό και ειναι ευτύχημα που ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια της αναμέτρησης δεν δέχθηκε δεύτερο τέρμα. Είχε κυρίως παθητικό ρόλο και είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις στο 83′ οι παίκτες του επιχείρησαν το πρώτο σουτ.

Πάντως, επειδή αυτό είναι το ποδόσφαιρο και υπάρχουν άγραφοι κανόνες, υπήρξαν δυο περιπτώσεις που ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κλέψει την ισοπαλία, καθώς διαμαρτύρεται και για ενα πέναλτι. Σε γενικές γραμμές πάντως η εμφάνιση μάλλον προβλημάτισε τους φίλους του, ανάμεσά τους και τον δήμαρχο Ορεστιάδας.

Ο Βασίλης Μαυρίδης βρέθηκε στις εξέδρες της Τούμπας μαζί με τον γιο του Σωκράτη. Άλλωστε είναι γνωστός φίλαθλος του δικεφάλου του βορρά, Η παρουσία τους πάντως δεν έφερε γούρι στην ομάδα – ή έφερε, αφού θα μπορούσε αντικειμενικά η ήττα να είναι βαρύτερη. Όπως το δει κανείς…