Volley League: Λαμπερή παρουσίαση της ΑΕ Κομοτηνής παρουσία των τοπικών αρχών (+photos)

 

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Νομαρχία Ροδόπης η επίσημη παρουσίαση του τμήματος βόλεϊ της ΑΕ Κομοτηνής που μετά από 20 χρόνια επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια της Α1.

Η επιτυχία αυτή συμπίπτει με την συμπλήρωση 40 ετών από την επανασύσταση της ΑΕ Κομοτηνής, που όπως επισημάνθηκε με έμφαση από τους ανθρώπους της καλλιεργεί πέντε ολυμπιακά αθλήματα με πολλές επιτυχίες σε όλα τα σπορ (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αρση βαρών και πυγμαχία πέρα από το βόλεϊ).

Τον συντονισμό ανέλαβε ο υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Βασίλης Στοάκης που αναφέρθηκε με έμφαση στο πόσο μεγάλη προσπάθεια γίνεται από κάποιους ανθρώπους και ειδικά από τον νέο πρόεδρο του ΤΑΑ Τάσο πετρίδη, καθώς το τμήμα έχοντας αυτόν ως διοικητικό ηγέτη ανέβηκε και τις δύο κατηγορίες (από το τοπικό στην Α2 Ανδρών και τώρα στη Volley League).

Παράλληλα τόσο αυτός όσο και ο Πετρίδης ζήτησαν την στήριξη όλων των φορέων της πόλης αλλά και συνολικά της Ροδόπης επισημαίνοντας ότι «προβάλουμε την περιοχή στο πανελλήνιο« και ζητώντας μαζικότερη συσπείρωση γύρω από την ομάδα. Παράλληλα, αναγνώστηκε επιστολή που εστάλη από τον πρόεδρο της Volley League Παντελή Ταρνατόρο με την αφορμή της εκδήλωσης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης που βράβευσε τον σύλλογο και ήταν και ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης αφού φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Νομαρχίας, ο ταξίαρχος κ. Καμπουριδης που αξίζει να σημειωθεί ότι προσφέρει κάθε μέρα γεύμα στη Λέσχη Αξιωματικών στους παίκτες της ομάδας.

Μίλησαν ακόμα ο πρώην δήμαρχος Ιάσμου Κυριάκος Αμούντζας που ήταν παλιός προπονητής της ομάδας και έχει γράψει ιστορία οδηγώντας την πριν 30 χρόνια για πρώτη φορά στην τότε Α’ Εθνική, ο πρόεδρος του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης Νίκος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του Εμποροβιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αντώνης Γραβάνης, η πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης Ιωαννα Χατζηαντωνίου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής Φελίνα Καζάκου, ο γραμματέας του Συριζα Ροδόπης Τάκης Χαριτου και η υποψήφια βουλευτής και γιατρός της ομάδας Βούλα Ελευθεριάδου. Ακόμα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Παπαδόπουλος και εκ μέρους του ΤΑΑ ο Γιώργος Ζηλούδης και φυσικά ο πρόεδρος Τάσος Πετρίδης.

Ενώπιον όλων αυτών αλλά και πλήθους κόσμου, έγινε η παρουσίαση ολων των παικτών του φετινού ρόστερ που καταχειροκροτήθηκαν απο παρευρισκόμενους ενώ κάποιοι βραβεύθηκαν για την προσφορά τους, με τον προπονητή Ηλία Κρεούζη να ευχαριστεί την πόλη που τον τελευταίο ένα χρόνο το αγκάλιασε και τον αγάπησε τόσο πολύ. Όπως διευκρίνισε, η ομάδα στήθηκε κατά τα 14/15 όπως ο ίδιος ήθελε, με την διοίκηση να κρατά τους παίκτες που ζήτησε και να φέρνει στην Κομοτηνή όλους τους παίκτες που πρότεινε. «Θα δίνουμε όλη την ενέργειά μας σε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός με στόχο να κρατήσουμε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Αν ήταν άθλος η άνοδος, θα είναι κάτι ακόμα παραπάνω που δεν μπορώ να περιγράψω η παραμονή σε αυτήν. όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, θα έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Σίγουρα θα μείνετε ικανοποιημένοι από το θέαμα, ελπίζω και από το αποτέλεσμα», είπε ο Ηλίας Κρεούζης.