Super League: Κατασκηνώνει στην Ξάνθη ο ΟΦΗ παίζοντας δυο ματς σε τρεις μέρες με τον ΑΟΞ

 

Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας ανέδειξε μεταξύ άλλων των ΟΦΗ ως πιο αντίπαλο της Ξάνθης στην φάση των ομίλων και βάσει του προγραμματισμού αυτό το ματς οφείλει να διεξαχθεί την άλλη εβδομάδα στην Ξάνθη.

Ωστόσο το ενδιαφέρον είναι ότι η Ξάνθη και ο ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί να αγωνιστούν και την προσεχή Κυριακή για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και πάλι στα Πηγάδια. Όπως γίνεται αντιληπτό, στον ΟΦΗ δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην Κρήτη και να ξαναγυρίσει μια μέρα μετά.

Λογικά θα μείνει στην Ξάνθη. Θα έρθει Σάββατο, παραμονή του αγώνα του πρωταθλήματος και λογικά θα αποχωρήσει Τετάρτη, καθώς με δεδομένο ότι πρέπει να μεσολαβούν δυο μέρες ανάμεσα σε επίσημους αγώνες, η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία είναι η Τετάρτη.

Και είναι και η τελευταία διαθέσιμη, αφού πάλι βάσει προγράμματος, ο ΟΦΗ παίζει το επόμενο Σάββατο με την ΑΕΚ που πρέπει οπωσδήποτε να παίξει εκείνη την ημέρα καθώς έχει υποχρεώσεις στο Champions League. Συνεπώς το Ξάνθη-ΟΦΗ του Κυπέλλου πάει για την άλλη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.

Και οι Κρητικοί θα μείνουν πέντε μέρες στην Θράκη…