ΕΠΣ Θράκης: Οι 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα της β’ φάσης των ομίλων του Κυπέλλου

 

Με τέσσερα παιχνίδια το Σάββατο και άλλα τόσα την Κυριακή για την πρώτη φάση του Κυπέλλου άνοιξε η αγωνιστική αυλαία στην ΕΠΣ Θράκης.

Ξεχώρισαν έτσι οι οκτώ ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα μαζί με τις οκτώ που είχαν προκριθεί απευθείας, ώστε να σχηματιστούν οι τέσσερις όμιλοι των 4 ομάδων.

Υπενθυμίζεται ότι απευθείας είχαν προκριθεί ο περσινός πρωταθλητής και φετινός εκπρόσωπος της Ροδόπης στη Γ’ Εθνική ΠΑΟΚ Κοσμίου, η περσινή κυπελλούχος Δόξα Προσκυνητών, η περσινή φιναλίστ και εκπρόσωπος της Ροδόπης στο Κύπελλο Ελλάδος Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου καθώς και οι Ελπίδα Σαπών, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Δόξα Γρατινής, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και Δόξα Σώστη.

Από τα νοκ άουτ παιχνίδια του Σαββάτου προκρίθηκαν ακόμα ο Κομψάτος Πολυάνθου (που απέκλεισε στα πέναλτι το Ατσάλι Αρχοντικών), η Αναγέννηση Παγουρίων (νίκησε εκτός έδρας τον Πόντο Κομοτηνής), η Βιστωνίδα Κοπτερού (συνέτριψε το Αγιοχώρι) και ο Ορφέας Στρύμης (νίκησε στους Ασώματους την τοπική Ένωση).

Από τα νοκ άουτ παιχνίδια της Κυριακής προκρίθηκαν ο Πανθρακικός (που πέρασε νικηφόρα από τις Σάπες κόντρα στον τοπικό Ηρακλή), ο Ορφέας Ξυλαγανής (συνέτριψε στο Θρυλόριο την επανασυσταθείσα Αναγέννηση Ποντίων), το Αρσάκειο (νίκησε σε δραματικό ματς τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής) και ο Αετός Μίσχου (συνέτριψε στην έδρα του την ΑΕΚ).

Ετσι οι 16 ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα της β’ φάσης του Κυπέλλου για να σχηματίσουν τους 4 ομίλους είναι οι ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Προσκυνητών, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, Ελπίδα Σαπών, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, Δόξα Γρατινής, Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, Δόξα Σώστη, Κομψάτος Πολυάνθου, Αναγέννηση Παγουρίων, Βιστωνίδα Κοπτερού, Ορφέας Στρύμης, Πανθρακικός, Ορφέας Ξυλαγανής, Αρσάκειο και Αετός Μίσχου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ